Côte d'or
Ontdek
CÔTE D’OR – ECHT IETS
VOOR ONS
Onze geschiedenis
COCOA LIFE
Geschiedenis Van Chocolade
Chocolate Nation
Onze Producten
Ontdek
AL ONZE PRODUCTEN
Tabletten
Pralines
Repen
Eindejaarscollectie
Andere
Recepten
Winterse recepten
Zomerse recepten
Alle recepten
Nieuws
Het Laatste Nieuws
Archief
Chocoladeverkoop
Verenigingen
Voetbal
Word Lid
Onze Nieuwsbrief
FR /
NL
Côte D'or
MENU
Recepten
Terug naar lijst
Winter Cakepops
12
Tijd om af te koelen:
 60 min
Total Time:
 100 min
Gemakkelijk
Ingredienten
300 g cake naar keuze (4/4 cake huisgemaakt of kant-en-klaar)
60 g boter
1 el melk
150 g bloemsuiker
50 g Chocolade Côte d'Or Puur
Voor de afwerking:
100 g Chocolade Côte d'Or Wit
100 g Chocolade Côte d'Or Melk
25 g gehakte pistachenootjes
Afwerking:
25 g bresiliennenootjes , gehakte veenbessen, gevriesdroogde frambozen, gehakte chocolade…
houten of plastic stokjes
Bereiding
Smelt de chocolade au bain-marie.
Klop de boter luchtig met de poedersuiker en de melk.
Verkruimel de cake en voeg deze toe aan de botermengeling. Meng de massa met een spatel tot je er balletjes kan van rollen.
Rol een 12 tal balletjes van ca. 45 g per stuk. Leg ze op een bord bedekt met bakpapier.
Dop een stuk van een stokje in de chocolade en dan in de cakepop. Laat de cakepops minstens 1 uur opstijven in de koelkast.
Wentel de cakepops in de chocolade. Zorg dat de bal egaal bedekt is door er voorzichtig mee te draaien. Strooi er nootjes, bessen, chocoladeschilfers, suikerparels, ... over en laat ze opstijven in de koelkast.
Tip
Printen