Côte d'or
Ontdek
CÔTE D’OR – ECHT IETS
VOOR ONS
Onze geschiedenis
COCOA LIFE
Geschiedenis Van Chocolade
Chocolate Nation
Onze Producten
Ontdek
AL ONZE PRODUCTEN
Tabletten
Pralines
Repen
Eindejaarscollectie
Andere
Recepten
Winterse recepten
Zomerse recepten
Alle recepten
Nieuws
Het Laatste Nieuws
Archief
Chocoladeverkoop
Verenigingen
Voetbal
Word Lid
Onze Nieuwsbrief
FR /
NL
Côte D'or
MENU
Recepten
Terug naar lijst
Wentelteefsjes met banaan en Double Lait
4
Baktijd
 4 min
Total Time:
 24 min
Gemakkelijk
Ingredienten
2 bananen
200 g Chocolade Côte d'Or Double Lait
4 sneetjes briochebrood
2 eieren
1 dl volle melk
20 g Chocolade Côte d'Or Puur , fijngeraspt
20 g vanillesuiker
50 g boter
Bereiding
Meng de eieren, de melk, de vanillesuiker en de geraspte chocolade Côte d'Or Puur in een kom. Klop het geheel mooi los en luchtig met een klopper.
Smelt de boter in een pan. Week de sneden briochebrood in het eimengsel en bak deze aan beide zijden tot een goudbruine toast. Opgelet : zet het vuur niet te hoog zodat de boter niet aanbrandt.
Pel de bananen en snijd in gelijke schijfjes.
Snijd de chocolade Côte d'Or Double Lait-repen in gelijke plakjes.
Schik eerst de banaan op de sneetjes « verloren brood », met daarop de plakjes chocolade Côte d'Or Double Lait.
Warm kort op in een voorverwarmde oven van 190 °C tot de chocolade begint te smelten. Serveer en smul !
Tip
Voor wat afwisseling kan je dit recept ook maken met andere producten van Côte d'Or, zoals bv. Côte d'Or Melk Hele Hazelnoten.
Printen