Recepten

WENTELTEEFJES MET BANAAN EN DOUBLE LAIT
4
  • Baktijd 4 min
  • Total Time: 24 min
Gemakkelijk
  • image
  • image
  • image
  • image
Ingredienten
  • 2 bananen
  • 200 g Chocolade Côte d'Or Double Lait
  • 4 sneetjes briochebrood
  • 2 eieren
  • 1 dl volle melk
  • 20 g Chocolade Côte d'Or Puur , fijngeraspt
  • 20 g vanillesuiker
  • 50 g boter
Bereiding
  • Meng de eieren, de melk, de vanillesuiker en de geraspte chocolade Côte d'Or Puur in een kom. Klop het geheel mooi los en luchtig met een klopper.
  • Smelt de boter in een pan. Week de sneden briochebrood in het eimengsel en bak deze aan beide zijden tot een goudbruine toast. Opgelet : zet het vuur niet te hoog zodat de boter niet aanbrandt.
  • Pel de bananen en snijd in gelijke schijfjes.
  • Snijd de chocolade Côte d'Or Double Lait-repen in gelijke plakjes.
  • Schik eerst de banaan op de sneetjes « verloren brood », met daarop de plakjes chocolade Côte d'Or Double Lait.
  • Warm kort op in een voorverwarmde oven van 190 °C tot de chocolade begint te smelten. Serveer en smul !
Tip
  • Voor wat afwisseling kan je dit recept ook maken met andere producten van Côte d'Or, zoals bv. Côte d'Or Melk Hele Hazelnoten.