Côte d'or
Ontdek
CÔTE D’OR – ECHT IETS
VOOR ONS
Onze geschiedenis
COCOA LIFE
Geschiedenis Van Chocolade
Chocolate Nation
Onze Producten
Ontdek
AL ONZE PRODUCTEN
Tabletten
Pralines
Repen
Eindejaarscollectie
Andere
Recepten
Winterse recepten
Zomerse recepten
Alle recepten
Nieuws
Het Laatste Nieuws
Archief
Chocoladeverkoop
Verenigingen
Voetbal
Word Lid
Onze Nieuwsbrief
FR /
NL
Côte D'or
MENU
Recepten
Terug naar lijst
TRUFFELS MET DOUBLE LAIT
35
Tijd om af te koelen:
 720 min
Total Time:
 752 min
Gemakkelijk
Ingredienten
200 g Chocolade Côte d'Or Double Lait
125 g zure room
Gezeefd cacaopoeder
Bereiding
Smelt de chocolade Côte d'Or Noir de Noir in de microgolf of de bain marie.
Laat lichtjes afkoelen en meng er de zure room onder. Verdeel in een schaal en bedek met plastiek folie.
Laat deze crème 1 nacht opstijven in de koelkast.
Vorm kleine bolletjes van het chocolademengsel met behulp van 2 koffielepeltjes en rol ze door de cacao.
Bewaar de bonbons in een gesloten doos in de koelkast.
Tip
Meng wat instantkoffie onder de warme chocolade voor de koffieliefhebbers.
Printen