Côte d'or
Ontdek
CÔTE D’OR – ECHT IETS
VOOR ONS
Onze geschiedenis
COCOA LIFE
Geschiedenis Van Chocolade
Chocolate Nation
Onze Producten
Ontdek
AL ONZE PRODUCTEN
Tabletten
Pralines
Repen
Eindejaarscollectie
Andere
Recepten
Winterse recepten
Zomerse recepten
Alle recepten
Nieuws
Het Laatste Nieuws
Archief
Chocoladeverkoop
Verenigingen
Voetbal
Word Lid
Onze Nieuwsbrief
FR /
NL
Côte D'or
MENU
Recepten
Terug naar lijst
NO BAKE AARDBEIENTAART
8
Total Time:
 45 min
Gemakkelijk
Loading the player...
Ingredienten
Voor de bodem:
250 g boudoirs
125 g boter
Voor de vulling:
240 g room
40 g suiker
100 g boter
400 g Chocolade Côte d'Or Puur
1 snuifje Chili Explosion
1 snuifje grof zeezout
Afwerking:
500 g aardbeien
muntblaadjes
Bereiding
Verkruimel de boudoirs en meng ze met gesmolten boter.
Giet deze mengeling in een taartvorm bekleed met bakpapier. Druk deze massa goed aan tot je een gladde bodem bekomt.
Giet de room en de suiker in een steelpan en laat opkoken.
Smelt er de boter in en giet deze mengeling op de chocoladeblokjes.
Voeg het zout en de Chili Explosion toe.
Meng tot een gladde massa en giet deze op de koekjesbodem.
Laat het geheel een half uur afkoelen in de koelkast.
Snijd in tussentijd de aardbeien in plakjes en schik ze daarna op de taart.
Werk af met de verse muntblaadjes.
Tip
Printen