Onze Producten
Tabletten
Pralines
Repen
Pasen
Eindejaarscollectie
Andere
Recepten
Alle recepten
Winterse recepten
Zomerse recepten
Nieuws
Persoon van Goud
We Go For Gold
Côte d’Or Mini Roc
Rode Duivels
Chocoladeverkoop
Verenigingen
Voetbal
Gepersonaliseerde cadeaus
Côte d'Or Shop
Newsletter
Côte d'or
Onze geschiedenis
1883
1930
1940
1950
1970
1980
1990
2000
2008
Geschiedenis Van Chocolade
Oorsprong
Aankomst in Europa
Bereiding
Geheimen
COCOA LIFE
Chocolate Nation
FR
FR
Terug naar alle recepten
No bake aardbeientaart
8
Total Time:
 45 
min
Gemakkelijk
Printen
facebook
pinterest
WhatsApp
Ik vond dit heerlijke recept dat gemaakt werd met Cotedor. Je kan het hier bekijken: ###currentLink###. Er zijn nog veel meer recepten te
ontdekken
. Gelukkig koken!
Loading the player...
Bereiding
Verkruimel de boudoirs en meng ze met gesmolten boter.
Giet deze mengeling in een taartvorm bekleed met bakpapier. Druk deze massa goed aan tot je een gladde bodem bekomt.
Giet de room en de suiker in een steelpan en laat opkoken.
Smelt er de boter in en giet deze mengeling op de chocoladeblokjes.
Voeg het zout en de Chili Explosion toe.
Meng tot een gladde massa en giet deze op de koekjesbodem.
Laat het geheel een half uur afkoelen in de koelkast.
Snijd in tussentijd de aardbeien in plakjes en schik ze daarna op de taart.
Werk af met de verse muntblaadjes.
Tips
Tip
Ingrediënten
Voor de bodem:
250 g
boudoirs
125 g
boter
Voor de vulling:
240 g
room
40 g
suiker
100 g
boter
400 g
Chocolade Côte d'Or Puur
1 snuifje
Chili Explosion
1 snuifje
grof
zeezout
Afwerking:
500 g
aardbeien
muntblaadjes