Côte d'or
Ontdek
CÔTE D’OR – ECHT IETS
VOOR ONS
Onze geschiedenis
COCOA LIFE
Geschiedenis Van Chocolade
Chocolate Nation
Onze Producten
Ontdek
AL ONZE PRODUCTEN
Tabletten
Pralines
Repen
Eindejaarscollectie
Andere
Recepten
Winterse recepten
Zomerse recepten
Alle recepten
Nieuws
Het Laatste Nieuws
Archief
Chocoladeverkoop
Verenigingen
Voetbal
Word Lid
Onze Nieuwsbrief
FR /
NL
Côte D'or
MENU
Recepten
Terug naar lijst
Muffin met frambozen
6
Baktijd
 20 min
Total Time:
 35 min
Gemiddel
Ingredienten
100 g Chocolade Côte d'Or Noir de Noir
170 g bloem
1 ei
75 g bloemsuiker
12.5 cl melk
60 g gesmolten boter
60 g frambozen (vers of diepgevroren)
1 snuifje zout
10 g bakpoeder
Bereiding
Verwarm uw oven voor op 200 °C.
Zeef de bloem samen met het bakpoeder en het zout in een mengkom.
Meng het ei, de suiker, de melk en de boter in een tweede kom.
Voeg beiden samen en meng tot een homogeen deeg.
Spatel er voorzichtig de in stukjes gesneden chocolade Côte d'Or Noir de Noir en de frambozen onder.
Verdeel het deeg in papieren vormpjes, gevuld voor de helft en plaats deze in muffinvormpjes.
Bak deze muffins gedurende 20 minuten in een voorverwarmde oven van 200 °C.
Tip
Je kan controleren of je muffin klaar is door met een vleesvork of een metalen stokje (brochette, breinaald) in de muffin te prikken. Als deze na het naar boven halen nog droog is, dan is de muffin klaar. Kleeft er nog deeg aan, dan zal de muffin nog wat langer moeten bakken.
Printen