Recepten

MUFFIN MET FRAMBOZEN
6
  • Baktijd 20 min
  • Total Time: 35 min
Gemiddel
Ingredienten
  • 100 g Chocolade Côte d'Or Noir de Noir
  • 170 g bloem
  • 1 ei
  • 75 g bloemsuiker
  • 12.5 cl melk
  • 60 g gesmolten boter
  • 60 g frambozen (vers of diepgevroren)
  • 1 snuifje zout
  • 10 g bakpoeder
Bereiding
  • Verwarm uw oven voor op 200 °C.
  • Zeef de bloem samen met het bakpoeder en het zout in een mengkom.
  • Meng het ei, de suiker, de melk en de boter in een tweede kom.
  • Voeg beiden samen en meng tot een homogeen deeg.
  • Spatel er voorzichtig de in stukjes gesneden chocolade Côte d'Or Noir de Noir en de frambozen onder.
  • Verdeel het deeg in papieren vormpjes, gevuld voor de helft en plaats deze in muffinvormpjes.
  • Bak deze muffins gedurende 20 minuten in een voorverwarmde oven van 200 °C.
Tip
  • Je kan controleren of je muffin klaar is door met een vleesvork of een metalen stokje (brochette, breinaald) in de muffin te prikken. Als deze na het naar boven halen nog droog is, dan is de muffin klaar. Kleeft er nog deeg aan, dan zal de muffin nog wat langer moeten bakken.

Deze website maakt gebruik van een technologie genaamd cookies om uw gebruik van de website te vergemakkelijken.

Om meer te weten te komen over cookies of om uw wensen met betrekking tot het gebruik van cookies te wijzigen, kunt u ons cookiebeleid bekijken.

Door op deze site te blijven, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en ons cookiebeleid.