Côte d'or
Ontdek
CÔTE D’OR – ECHT IETS
VOOR ONS
Onze geschiedenis
COCOA LIFE
Geschiedenis Van Chocolade
Chocolate Nation
Onze Producten
Ontdek
AL ONZE PRODUCTEN
Tabletten
Pralines
Repen
Eindejaarscollectie
Andere
Recepten
Winterse recepten
Zomerse recepten
Alle recepten
Nieuws
Het Laatste Nieuws
Archief
Chocoladeverkoop
Verenigingen
Voetbal
Word Lid
Onze Nieuwsbrief
FR /
NL
Côte D'or
MENU
Recepten
Terug naar lijst
LUCHTIGE CHOCOLADEMOUSSE
8
Tijd om af te koelen:
 60 min
Total Time:
 80 min
Gemiddel
Ingredienten
200 g Chocolade Côte d'Or Culinaire
70 g opgeklopte platte kaas
4 eiwitten
60 g poedersuiker
1 snuifje zout
Bereiding
Smelt de in stukjes gebroken chocolade Côte d'Or Culinaire in een warmwaterbad of in de microgolf. Laat afkoelen tot kamertemperatuur.
Klop de eiwitten met het snuifje zout tot een stevig schuim.
Meng de chocolade met de platte kaas en bloemsuiker, in je mengkom, tot een vloeiende massa.
Spatel er het eiwitschuim onder tot een schuimige chocolademousse.
Verdeel in een spuitzak en vul er kleine aperitiefglaasjes mee op.
Plaats een uurtje in de koeling.
Tip
Versier met physalis (ananaskers) gedoopt in gesmolten chocolade Côte d'Or. Ook lekker met Crème Anglaise of zure room en kersenconfituur.
Printen