Côte d'or
Ontdek
CÔTE D’OR – ECHT IETS
VOOR ONS
Onze geschiedenis
COCOA LIFE
Geschiedenis Van Chocolade
Chocolate Nation
Onze Producten
Ontdek
AL ONZE PRODUCTEN
Tabletten
Pralines
Repen
Eindejaarscollectie
Andere
Recepten
Winterse recepten
Zomerse recepten
Alle recepten
Nieuws
Het Laatste Nieuws
Archief
Chocoladeverkoop
Verenigingen
Voetbal
Word Lid
Onze Nieuwsbrief
FR /
NL
Côte D'or
MENU
Recepten
Terug naar lijst
Lolly van yoghurtijs gedipt in chocolade
6
Total Time:
 30 min
Gemakkelijk
Loading the player...
Ingredienten
Voor de fruit lolly’s:
500 g griekse yoghurt
500 g diepgevroren fruit naar keuze (frambozen, aardbeien, blauwe bessen)
Voor de straciatella lolly’s:
500 g griekse yoghurt
300 g Chocolade Côte d'Or Puur
Voor de dip:
400 g Chocolade Côte d'Or Puur
Voor de afwerking:
25 g pistachenootjes
50 g Chocolade Côte d'Or Puur
50 g Chocolade Côte d'Or Wit
Bereiding
Meng de griekse yoghurt met het fruit of met en giet de mengeling in de frisco-vormpjes.
Laat minstens 6 uur opstijven in de diepvriezer.
Smelt de chocolade au bain marie.
Ontvorm de frisco’s en dip ze in de chocoladesaus en werk af met de gehakte pistachenootjes of de gehakte chocolade.
Tip
Printen