Recepten

LOLLY VAN YOGHURTIJS GEDIPT IN CHOCOLADE
6
  • Total Time: 30 min
Gemakkelijk
  • image
  • image
  • image
  • image
Ingredienten
  • Voor de fruit lolly’s:
  • 500 g griekse yoghurt
  • 500 g diepgevroren fruit naar keuze (frambozen, aardbeien, blauwe bessen)
  • Voor de straciatella lolly’s:
  • 500 g griekse yoghurt
  • 300 g Chocolade Côte d'Or Puur
  • Voor de dip:
  • 400 g Chocolade Côte d'Or Puur
  • Voor de afwerking:
  • 25 g pistachenootjes
  • 50 g Chocolade Côte d'Or Puur
  • 50 g Chocolade Côte d'Or Wit
Bereiding
  • Meng de griekse yoghurt met het fruit of met en giet de mengeling in de frisco-vormpjes.
  • Laat minstens 6 uur opstijven in de diepvriezer.
  • Smelt de chocolade au bain marie.
  • Ontvorm de frisco’s en dip ze in de chocoladesaus en werk af met de gehakte pistachenootjes of de gehakte chocolade.
Tip