Côte d'or
Ontdek
CÔTE D’OR – ECHT IETS
VOOR ONS
Onze geschiedenis
COCOA LIFE
Geschiedenis Van Chocolade
Chocolate Nation
Onze Producten
Ontdek
AL ONZE PRODUCTEN
Tabletten
Pralines
Repen
Eindejaarscollectie
Andere
Recepten
Winterse recepten
Zomerse recepten
Alle recepten
Nieuws
Het Laatste Nieuws
Archief
Chocoladeverkoop
Verenigingen
Voetbal
Word Lid
Onze Nieuwsbrief
FR /
NL
Côte D'or
MENU
Recepten
Terug naar lijst
KROKANTE KOEKJES MET PURE CHOCOLADE
20
Tijd om af te koelen:
 60 min
Baktijd
 10 min
Total Time:
 80 min
Gemakkelijk
Ingredienten
100 g Chocolade Côte d'Or Puur
60 g boter
60 g donkere rietsuiker
1 ei
200 g zelfrijzende bloem
Bereiding
Warm de oven voor op 190 °C.
Laat 100 g chocolade Côte d'Or Puur smelten in een warmwaterbad of bain-marie. Klop de op kamertemperatuur gebrachte boter met rietsuiker op tot een zachte crème.
Meng deze crème met het hele ei, zeef er daarna de bloem op en meng tot een mooie massa. Laat het deeg 1 uur rusten in de koelkast.
Vorm gelijke bolletjes (1 theelepel) van het deeg en stop in ieder bolletje een stukje fondant chocolade.
Bak de koekjes 10 minuten in een voorverwarmde oven van 190 °C.
Laat afkoelen en serveer met lekkere ‘Hot chocolade’.
Tip
Printen