Recepten

INTENSE MADELEINES VAN PURE CÔTE D'OR CHOCOLADE
20
  • Baktijd 8 min
  • Total Time: 23 min
Gemakkelijk
  • image
  • image
  • image
  • image
Ingredienten
  • 150 g Chocolade Côte d'Or Puur
  • 60 g gesmolten boter
  • 30 g honing
  • 4 eieren
  • 120 g griessuiker
  • 140 g patisseriebloem
Bereiding
  • Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • Smelt de Côte d'Or chocolade met de boter. Laat afkoelen en meng er de honing bij.
  • Splits de eieren en klop het eigeel luchtig met de suiker. Klop de eiwitten apart op tot een luchtige, licht vloeibare massa.
  • Meng eerst de eierdooiers en daarna de eiwitten met een spatel onder de Côte d'Or chocolade. Zeef er de bloem onder en spatel ook deze onder het deeg.
  • Verdeel het beslag in madeleinevormpjes en bak in de voorverwarmde oven gedurende 6 à 8 minuten (de tijdsduur kan variëren peroven).
  • Haal uit de vorm en serveer lauwwarm.
Tip