Recepten

STRACCIATELLA MET YOGHURT
10
  • Tijd om af te koelen: 360 min
  • Total Time: 370 min
Gemakkelijk
  • image
  • image
  • image
  • image
Ingredienten
  • 200 g Chocolade Côte d'Or Culinaire
  • 150 g slagroom
  • 2 eiwitten
  • 300 g griekse yoghurt
  • 100 g suiker
Bereiding
  • Hak de chocolade Côte d'Or Culinaire zeer fijn met een scherp mes.
  • Klop de room lichtjes (Irish Coffee) op en vermeng deze met de Griekse yoghurt.
  • Klop vervolgens het eiwit stijf en voeg beetje bij beetje de suiker toe.
  • Spatel dit alles voorzichtig onder elkaar en voeg de fijne chocoladeschilfers toe.
  • Laat het geheel tot ijs kloppen in een ijsmachine gedurende 20 minuten.
  • Wie geen ijsmachine heeft, kan eenvoudigweg het geheel invriezen in de diepvries gedurende 5 à 6 uur. In het laatste geval moet je wel om het halfuur met een vork in het ijs te roeren tot het bevroren is, zo maakt u een granite.
Tip

Deze website maakt gebruik van een technologie genaamd cookies om uw gebruik van de website te vergemakkelijken.

Om meer te weten te komen over cookies of om uw wensen met betrekking tot het gebruik van cookies te wijzigen, kunt u ons cookiebeleid bekijken.

Door op deze site te blijven, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en ons cookiebeleid.