Recepten

HOT "HOT" CHOCOLATE
4
  • Total Time: 10 min
Gemakkelijk
Ingredienten
  • 8 dl volle melk
  • 50 g Chocolade Côte d'Or fondantchocolade
  • 1 dl sterke espresso koffie
  • chilipoeder of kaneelpoeder
Bereiding
  • Warm de melk met de chocolade Côte d'Or fondant op tot deze volledig gesmolten is, maar zonder het geheel te laten koken. Roer er de espresso onder.
  • Presenteer en werk af met chili en/of kaneelpoeder.
Tip
  • Laat afkoelen en serveer als een frappé met ijsblokjes en melkschuim.

Deze website maakt gebruik van een technologie genaamd cookies om uw gebruik van de website te vergemakkelijken.

Om meer te weten te komen over cookies of om uw wensen met betrekking tot het gebruik van cookies te wijzigen, kunt u ons cookiebeleid bekijken.

Door op deze site te blijven, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en ons cookiebeleid.