Recepten

CHOCOMELK
2
  • Total Time: 5 min
Ingredienten
  • 120 g Chocolade Côte d'Or Puur
  • 20 ml halfvolle melk
Bereiding
  • Laat de chocolade Côte d'Or Puur au bain marie smelten en roer tot een glanzende en vloeibare massa. Opmerking: als je liever een microgolf gebruikt om de chocolade te laten smelten, raden we max. 600 W aan en om de 60 seconden even door de chocolade te roeren. De suiker in de chocolade kristaliseert en carameliseert anders snel.
  • Voeg de lauwe melk toe aan de gesmolten chocolade en klop met de garde tot de massa een lichtbruine kleur heeft en lopend is.
Tip
  • Tips van de meester-chocolatier: Stoom je melk voor 45 seconden met een espressomachine. Bedek dan je chocolade met het romige melkschuim.

Deze website maakt gebruik van een technologie genaamd cookies om uw gebruik van de website te vergemakkelijken.

Om meer te weten te komen over cookies of om uw wensen met betrekking tot het gebruik van cookies te wijzigen, kunt u ons cookiebeleid bekijken.

Door op deze site te blijven, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en ons cookiebeleid.