Côte d'or
Ontdek
CÔTE D’OR – ECHT IETS
VOOR ONS
Onze geschiedenis
COCOA LIFE
Geschiedenis Van Chocolade
Chocolate Nation
Onze Producten
Ontdek
AL ONZE PRODUCTEN
Tabletten
Pralines
Repen
Eindejaarscollectie
Andere
Recepten
Winterse recepten
Zomerse recepten
Alle recepten
Nieuws
Het Laatste Nieuws
Archief
Chocoladeverkoop
Verenigingen
Voetbal
Word Lid
Onze Nieuwsbrief
FR /
NL
Côte D'or
MENU
Recepten
Terug naar lijst
CHOCOLADEMUFFIN MET AMANDELPOEDER
4
Baktijd
 13 min
Total Time:
 33 min
Gemakkelijk
Ingredienten
200 g Chocolade Côte d'Or Noir de Noir
50 g boter
3 eieren
80 g bloemsuiker
60 g amandelpoeder
60 g bloem
Bereiding
Verwarm de oven alvast voor op 210 °C.
Smelt de Côte d'Or chocolade met de boter.
Klop de eieren met de suiker op tot een luchtige massa.
Meng beide bereidingen en spatel er het amandelpoeder en gezeefde bloem onder.
Verdeel het beslag in een muffinvorm en bak in de voorverwarmde oven van 210 °C gedurende 13 minuten (de tijdsduur kan variëren per oven).
Tip
Duw een Chokotoff in het midden van elke muffin alvorens te bakken, voor een nog smeuïger resultaat.
Printen