Côte d'or
Ontdek
CÔTE D’OR – ECHT IETS
VOOR ONS
Onze geschiedenis
COCOA LIFE
Geschiedenis Van Chocolade
Chocolate Nation
Onze Producten
Ontdek
AL ONZE PRODUCTEN
Tabletten
Pralines
Repen
Eindejaarscollectie
Andere
Recepten
Winterse recepten
Zomerse recepten
Alle recepten
Nieuws
Het Laatste Nieuws
Archief
Chocoladeverkoop
Verenigingen
Voetbal
Word Lid
Onze Nieuwsbrief
FR /
NL
Côte D'or
MENU
Recepten
Terug naar lijst
CHOCOLADELOLLY'S
1
Tijd om af te koelen:
 120 min
Total Time:
 160 min
Gemakkelijk
Ingredienten
200 g Chocolade Côte d'Or Melk
200 g Chocolade Côte d'Or Puur
200 g Chocolade Côte d'Or Wit
Voor de basis:
10 marshmallows
10 stukjes cake (bijvoorbeeld vanille, chocolade)
10 gedroogde kokosschilfers of Côte d'Or chocoladeschilfers naar keuze
Voor de garnituren:
100 g pistachenoten
100 g gekonfijt fruit (sinaasappel, citroen, mango) in kleine stukjes
50 g gedroogde kokosschilfers of Côte d'Or chocoladeschilfers naar keuze
Bereiding
Smelt de verschillende Côte d'Or chocolades ‘au bain-marie’. Hak ondertussen de verschillende garnituren fijn en prik de gekozen basis op een houten stokje.
Dip deze in de gewenste gesmolten Côte d'Or chocolade en laat afdruipen. Haal ze daarna door de gewenste garnituur, voordat de chocolade opnieuw stolt. Haal de lolly nadien nog eens door gesmolten chocolade.
Laat de lolly’s 2 uur afkoelen in een ‘koele’ ruimte. Niet in de koelkast.
Steek de verschillende ‘lolly’s’ op een presentatie-plankje.
Tip
Aarzel niet om te variëren met de garnituren. Je kunt zeker de pistachenoten, kokosschilfers of gekonfijt fruit door andere ingrediënten vervangen. Laat je creativiteit spreken: gedroogd fruit, kleine suikerbolletjes, stukjes koek of fruit… Een kindvriendelijk recept!
Printen