Côte d'or
Ontdek
CÔTE D’OR – ECHT IETS
VOOR ONS
Onze geschiedenis
COCOA LIFE
Geschiedenis Van Chocolade
Chocolate Nation
Onze Producten
Ontdek
AL ONZE PRODUCTEN
Tabletten
Pralines
Repen
Eindejaarscollectie
Andere
Recepten
Winterse recepten
Zomerse recepten
Alle recepten
Nieuws
Het Laatste Nieuws
Archief
Chocoladeverkoop
Verenigingen
Voetbal
Word Lid
Onze Nieuwsbrief
FR /
NL
Côte D'or
MENU
Recepten
Terug naar lijst
CHOCOLADEKNOOPJES
4
Baktijd
 15 min
Total Time:
 45 min
Gemakkelijk
Loading the player...
Ingredienten
Voor 4 knopen:
1 vel bladerdeeg
200 g Chocolade Côte d'Or Puur
1 ei
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Rasp of hak de chocolade fijn.
Leg het vel bladerdeeg open en verdeel er de chocolade over. Rol deze strak op en duw goed aan, eventueel met een deegrol.
Snijd deze eerst in de lengte in 2 repen en verdeel deze 2 repen in nog eens 2 even lange stukken. Maak hiervan je knopen en leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier.
Klop het eitje los en strijk de knopen in.
Bak de knopen af op 200 °C gedurende 15 tot 20 minuten.
Tip
Printen