Côte d'or
Ontdek
CÔTE D’OR – ECHT IETS
VOOR ONS
Onze geschiedenis
COCOA LIFE
Geschiedenis Van Chocolade
Chocolate Nation
Onze Producten
Ontdek
AL ONZE PRODUCTEN
Tabletten
Pralines
Repen
Eindejaarscollectie
Andere
Recepten
Winterse recepten
Zomerse recepten
Alle recepten
Nieuws
Het Laatste Nieuws
Archief
Chocoladeverkoop
Verenigingen
Voetbal
Word Lid
Onze Nieuwsbrief
FR /
NL
Côte D'or
MENU
Recepten
Terug naar lijst
Chocolade lolly’s op Mikado stokjes
5
Tijd om af te koelen:
 15 min
Total Time:
 30 min
Gemakkelijk
Ingredienten
100 g Chocolade Côte d'Or Noir de Noir
10 Mikado Chocolat au Lait
2 el geraspte kokos
Bereiding
Smelt de chocolade au bain-marie.
Schik de Mikadostokjes op ca. 5 cm van elkaar op bakpapier.
Neem een schep gesmolten chocolade met een eetlepel. Houd de eetlepel vertikaal en maak heen en weer gaande bewegingen boven het Mikado stokje en maak zo de takken van de kerstboom. Zorg ervoor dat je Mikado voldoende bedekt is met de chocolade.
Versier met geraspte kokos.
Laat 15 minuten afkoelen in de koelkast.
Tip
Je kan deze stappen opnieuw doen met Chocolade Côte d’Or Wit en witte Mikado’s , met Chocolade Côte d’Or Puur of met Chocolade Côte d’Or Melk. Werk af met nootjes, gedroogde bessen, geraspte kokos…
Printen