Côte d'or
Ontdek
CÔTE D’OR – ECHT IETS
VOOR ONS
Onze geschiedenis
COCOA LIFE
Geschiedenis Van Chocolade
Chocolate Nation
Onze Producten
Ontdek
AL ONZE PRODUCTEN
Tabletten
Pralines
Repen
Eindejaarscollectie
Andere
Recepten
Winterse recepten
Zomerse recepten
Alle recepten
Nieuws
Het Laatste Nieuws
Archief
Chocoladeverkoop
Verenigingen
Voetbal
Word Lid
Onze Nieuwsbrief
FR /
NL
Côte D'or
MENU
Recepten
Terug naar lijst
Chocolade Kerstboom
6
Total Time:
 45 min
Gemakkelijk
Loading the player...
Ingredienten
2 pakjes kant-en-klaar croissantdeeg 240 g
200 g Chocolade Côte d'Or Puur
100 g Côte d’Or Smeerpasta Noir de Noir
1 ei
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Smelt de chocolade au bain-marie en meng er de chocoladepasta onder.
Rol het croissantdeeg open op een bakpapier en snijd er 2 even grote driehoeken van. Duw de geperforeerde naadjes in het deeg dicht.
Bestrijk het eerste vel met de chocolademengeling en leg er dan de tweede driehoek croissantdeeg op.
Laat een vertikale strook van 3 cm in het midden. Snijd horizontale reepjes aan de zijkanten van de driehoek van ongeveer 2 cm hoogte. Start onderaan en ga tot de top.
Draai nu elk reepje verschillende keren om zijn as.
Klop het eigeel los en strijk de kerstboom ermee in.
Bak gedurende 12 tot 15 minuten op 180 °C.
Tip
Printen