Côte d'or
Ontdek
CÔTE D’OR – ECHT IETS
VOOR ONS
Onze geschiedenis
COCOA LIFE
Geschiedenis Van Chocolade
Chocolate Nation
Onze Producten
Ontdek
AL ONZE PRODUCTEN
Tabletten
Pralines
Repen
Eindejaarscollectie
Andere
Recepten
Winterse recepten
Zomerse recepten
Alle recepten
Nieuws
Het Laatste Nieuws
Archief
Chocoladeverkoop
Verenigingen
Voetbal
Word Lid
Onze Nieuwsbrief
FR /
NL
Côte D'or
MENU
Recepten
Terug naar lijst
CHOCOLADE ECLAIRS MET BANAAN
4
Tijd om af te koelen:
 120 min
Total Time:
 150 min
Moeilijk
Ingredienten
4 grote eclairs , kant-en-klaar of huisgemaakt
2 bananen
limoenzeste
Voor de Côte d'Or chocoladeroom:
100 g Chocolade Côte d'Or Melk , in stukken gehakt
4 eierdooiers
100 g suiker
30 g maïzena
4 dl volle melk
Bereiding
Begin met de Côte d'Or chocoladeroom. Breng de melk aan de kook.
Klop de eigelen, de suiker en de maïzena tot een luchtig mengsel. Giet de melk op het mengsel en klop mooi los. Plaats dit opnieuw op het vuur en laat indikken.
Neem van het vuur en meng er de stukken Côte d'Or chocolade onder. Laat afkoelen.
Snijd de bovenkant af van de eclairs en vul deze op met de Côte d'Or chocolade room.
Werk af met partjes banaan, plaats de bovenkant van de eclairs terug en werk af met limoenzeste.
Tip
Om eens af te wisselen, kan je ook onze
chocolade taart met frambozen
uitproberen, intens en heerlijk!
Printen