Recepten

CHOCOLADE ECLAIRS MET BANAAN
4
  • Tijd om af te koelen: 120 min
  • Total Time: 150 min
Moeilijk
  • image
  • image
  • image
Ingredienten
  • 4 grote eclairs , kant-en-klaar of huisgemaakt
  • 2 bananen
  • limoenzeste
  • Voor de Côte d'Or chocoladeroom:
  • 100 g Chocolade Côte d'Or melkchocolade , in stukken gehakt
  • 4 eierdooiers
  • 100 g suiker
  • 30 g maïzena
  • 4 dl volle melk
Bereiding
  • Begin met de Côte d'Or chocoladeroom. Breng de melk aan de kook.
  • Klop de eigelen, de suiker en de maïzena tot een luchtig mengsel. Giet de melk op het mengsel en klop mooi los. Plaats dit opnieuw op het vuur en laat indikken.
  • Neem van het vuur en meng er de stukken Côte d'Or chocolade onder. Laat afkoelen.
  • Snijd de bovenkant af van de eclairs en vul deze op met de Côte d'Or chocolade room.
  • Werk af met partjes banaan, plaats de bovenkant van de eclairs terug en werk af met limoenzeste.
Tip

Deze website maakt gebruik van een technologie genaamd cookies om uw gebruik van de website te vergemakkelijken.

Om meer te weten te komen over cookies of om uw wensen met betrekking tot het gebruik van cookies te wijzigen, kunt u ons cookiebeleid bekijken.

Door op deze site te blijven, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en ons cookiebeleid.