Onze Producten
Tabletten
Pralines
Repen
Pasen
Eindejaarscollectie
Andere
Recepten
Alle recepten
Winterse recepten
Zomerse recepten
Nieuws
Persoon van Goud
We Go For Gold
Côte d’Or Mini Roc
Rode Duivels
Chocoladeverkoop
Verenigingen
Voetbal
Gepersonaliseerde cadeaus
Côte d'Or Shop
Newsletter
Côte d'or
Onze geschiedenis
1883
1930
1940
1950
1970
1980
1990
2000
2008
Geschiedenis Van Chocolade
Oorsprong
Aankomst in Europa
Bereiding
Geheimen
COCOA LIFE
Chocolate Nation
FR
FR
Terug naar alle recepten
Winter Cakepops
12
Total Time:
 100 
min
Gemakkelijk
Printen
facebook
pinterest
WhatsApp
Ik vond dit heerlijke recept dat gemaakt werd met Cotedor. Je kan het hier bekijken: ###currentLink###. Er zijn nog veel meer recepten te
ontdekken
. Gelukkig koken!
Bereiding
Smelt de chocolade au bain-marie.
Klop de boter luchtig met de poedersuiker en de melk.
Verkruimel de cake en voeg deze toe aan de botermengeling. Meng de massa met een spatel tot je er balletjes kan van rollen.
Rol een 12 tal balletjes van ca. 45 g per stuk. Leg ze op een bord bedekt met bakpapier.
Dop een stuk van een stokje in de chocolade en dan in de cakepop. Laat de cakepops minstens 1 uur opstijven in de koelkast.
Wentel de cakepops in de chocolade. Zorg dat de bal egaal bedekt is door er voorzichtig mee te draaien. Strooi er nootjes, bessen, chocoladeschilfers, suikerparels, ... over en laat ze opstijven in de koelkast.
Tips
Tip
Ingrediënten
300 g
cake
naar keuze (4/4 cake huisgemaakt of kant-en-klaar)
60 g
boter
1 el
melk
150 g
bloemsuiker
50 g
Chocolade Côte d'Or Puur
Voor de afwerking:
100 g
Chocolade Côte d'Or Wit
100 g
Chocolade Côte d'Or Melk
25 g
gehakte
pistachenootjes
Afwerking:
25 g
bresiliennenootjes
, gehakte veenbessen, gevriesdroogde frambozen, gehakte chocolade…
houten of plastic
stokjes