• Onze Producten
    • Tabletten
    • Pralines
    • Repen
    • Pasen
    • Eindejaarscollectie
    • Andere
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Winterse recepten
    • Zomerse recepten
  • Nieuws
    • Golden Tickets
    • 140 jaar
    • Win 1 jaar gratis Mignonnettes
    • Côte d’Or Mini Roc
  • Chocoladeverkoop
    • Verenigingen
    • Gepersonaliseerde cadeaus
  • Newsletter
  • Côte d'or
    • Onze geschiedenis
      • 1883
      • 1930
      • 1940
      • 1950
      • 1970
      • 1980
      • 1990
      • 2000
      • 2008
    • Geschiedenis Van Chocolade
      • Oorsprong
      • Aankomst in Europa
      • Bereiding
      • Geheimen
    • COCOA LIFE
    • Chocolate Nation
FR
FR

Word lid van CÔTE D’OR

newsletter icon

Ik wil op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws van Côte d’Or

Abonneer
Terug naar alle recepten

Winter Cakepops

12
  • Total Time: 100 min
Gemakkelijk
print icon
Printen
facebook share icon
facebook
pinterest share icon
pinterest
WhatsApp icon
WhatsApp
Ik vond dit heerlijke recept dat gemaakt werd met Cotedor. Je kan het hier bekijken: ###currentLink###. Er zijn nog veel meer recepten te ontdekken. Gelukkig koken!

Bereiding

  • Smelt de chocolade au bain-marie.
  • Klop de boter luchtig met de poedersuiker en de melk.
  • Verkruimel de cake en voeg deze toe aan de botermengeling. Meng de massa met een spatel tot je er balletjes kan van rollen.
  • Rol een 12 tal balletjes van ca. 45 g per stuk. Leg ze op een bord bedekt met bakpapier.
  • Dop een stuk van een stokje in de chocolade en dan in de cakepop. Laat de cakepops minstens 1 uur opstijven in de koelkast.
  • Wentel de cakepops in de chocolade. Zorg dat de bal egaal bedekt is door er voorzichtig mee te draaien. Strooi er nootjes, bessen, chocoladeschilfers, suikerparels, ... over en laat ze opstijven in de koelkast.

TipsTip

Ingrediënten

  • 300 g cake naar keuze (4/4 cake huisgemaakt of kant-en-klaar)
  • 60 g boter
  • 1 el melk
  • 150 g bloemsuiker
  • 50 g Chocolade Côte d'Or Puur
  • Voor de afwerking:
  • 100 g Chocolade Côte d'Or Wit
  • 100 g Chocolade Côte d'Or Melk
  • 25 g gehakte pistachenootjes
  • Afwerking:
  • 25 g bresiliennenootjes, gehakte veenbessen, gevriesdroogde frambozen, gehakte chocolade…
  • houten of plastic stokjes
facebook icon
Like onze pagina
Word nog grotere fan van Côte d’Or Ik ontdek
  • Onze Producten
    • Tabletten
    • Pralines
    • Repen
    • Pasen
    • Eindejaarscollectie
    • Andere
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Winterse recepten
    • Zomerse recepten
  • Nieuws
    • Golden Tickets
    • 140 jaar
    • Win 1 jaar gratis Mignonnettes
    • Côte d’Or Mini Roc
  • Chocoladeverkoop
    • Verenigingen
    • Gepersonaliseerde cadeaus
  • Newsletter
  • Côte d'or
    • Onze geschiedenis
    • Geschiedenis Van Chocolade
    • COCOA LIFE
    • Chocolate Nation
Mondelez Europe Services GmbH Logo
  • Contact
  • Privacyverklaring
  • Gebruikersvoorwaarden
  • cookiebeleid
  • faqs

© 2022 Mondelez Europe Services GmbH, Belgische tak - Alle rechten voorbehouden