Onze Producten
Tabletten
Pralines
Repen
Pasen
Eindejaarscollectie
Andere
Recepten
Alle recepten
Winterse recepten
Zomerse recepten
Nieuws
Golden Tickets
140 jaar
Win 1 jaar gratis Mignonnettes
Côte d’Or Mini Roc
Chocoladeverkoop
Verenigingen
Gepersonaliseerde cadeaus
Newsletter
Côte d'or
Onze geschiedenis
1883
1930
1940
1950
1970
1980
1990
2000
2008
Geschiedenis Van Chocolade
Oorsprong
Aankomst in Europa
Bereiding
Geheimen
COCOA LIFE
Chocolate Nation
FR
FR
Word lid van CÔTE D’OR
Ik wil op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws van Côte d’Or
Abonneer
Terug naar alle recepten
Wandelstokken
5
Total Time:
 57 
min
Gemakkelijk
Printen
facebook
pinterest
WhatsApp
Ik vond dit heerlijke recept dat gemaakt werd met Cotedor. Je kan het hier bekijken: ###currentLink###. Er zijn nog veel meer recepten te
ontdekken
. Gelukkig koken!
Loading the player...
Bereiding
Smelt de chocolade au bain-marie.
Meng de bloem met het zout en het bakpoeder en doe het geheel door een zeef.
Klop de suiker met de boter tot een romige massa en voeg de eidooier, het merg van de vanillestok en de melk toe. Meng het geheel goed en voeg er daarna geleidelijk de bloemmengeling onder tot het een deeg vormt.
Verdeel het deeg in 2 stukken: het eerste deel 120 g minder dan het andere. Meng de gesmolten chocolade onder het kleinste deel.
Rol 2 deegballen: 1 chocolade en 1 vanille. Dek ze af met vershoudfolie en laat ze een half uurtje rusten in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 175 °C.
Haal de deegballen uit de frigo en rol worstjes van 0,5 cm diameter. Draai een chocolade en een vanille streng rond elkaar. Vorm ze tot een wandelstok en leg ze op een bakplaat bedekt met bakpapier. Bak de koekjes gedurende 12 minuten op 175 °C.
Tips
Tip
Ingrediënten
120 g
Chocolade Côte d'Or Puur
190 g
patisseriebloem
0.5 tl
bakpoeder
100 g
suiker
110 g
boter
op kamertemperatuur
1
vanillestok
2 el
melk
1 snuifje
zout