• Onze Producten
    • Tabletten
    • Pralines
    • Repen
    • Pasen
    • Eindejaarscollectie
    • Andere
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Winterse recepten
    • Zomerse recepten
  • Nieuws
    • Golden Tickets
    • 140 jaar
    • Win 1 jaar gratis Mignonnettes
    • Côte d’Or Mini Roc
  • Chocoladeverkoop
    • Verenigingen
    • Gepersonaliseerde cadeaus
  • Newsletter
  • Côte d'or
    • Onze geschiedenis
      • 1883
      • 1930
      • 1940
      • 1950
      • 1970
      • 1980
      • 1990
      • 2000
      • 2008
    • Geschiedenis Van Chocolade
      • Oorsprong
      • Aankomst in Europa
      • Bereiding
      • Geheimen
    • COCOA LIFE
    • Chocolate Nation
FR
FR

Word lid van CÔTE D’OR

newsletter icon

Ik wil op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws van Côte d’Or

Abonneer
Terug naar alle recepten

Wandelstokken

5
  • Total Time: 57 min
Gemakkelijk
print icon
Printen
facebook share icon
facebook
pinterest share icon
pinterest
WhatsApp icon
WhatsApp
Ik vond dit heerlijke recept dat gemaakt werd met Cotedor. Je kan het hier bekijken: ###currentLink###. Er zijn nog veel meer recepten te ontdekken. Gelukkig koken!
Loading the player...

Bereiding

  • Smelt de chocolade au bain-marie.
  • Meng de bloem met het zout en het bakpoeder en doe het geheel door een zeef.
  • Klop de suiker met de boter tot een romige massa en voeg de eidooier, het merg van de vanillestok en de melk toe. Meng het geheel goed en voeg er daarna geleidelijk de bloemmengeling onder tot het een deeg vormt.
  • Verdeel het deeg in 2 stukken: het eerste deel 120 g minder dan het andere. Meng de gesmolten chocolade onder het kleinste deel.
  • Rol 2 deegballen: 1 chocolade en 1 vanille. Dek ze af met vershoudfolie en laat ze een half uurtje rusten in de koelkast.
  • Verwarm de oven voor op 175 °C.
  • Haal de deegballen uit de frigo en rol worstjes van 0,5 cm diameter. Draai een chocolade en een vanille streng rond elkaar. Vorm ze tot een wandelstok en leg ze op een bakplaat bedekt met bakpapier. Bak de koekjes gedurende 12 minuten op 175 °C.

TipsTip

Ingrediënten

  • 120 g Chocolade Côte d'Or Puur
  • 190 g patisseriebloem
  • 0.5 tl bakpoeder
  • 100 g suiker
  • 110 g boter op kamertemperatuur
  • 1 vanillestok
  • 2 el melk
  • 1 snuifje zout
facebook icon
Like onze pagina
Word nog grotere fan van Côte d’Or Ik ontdek
  • Onze Producten
    • Tabletten
    • Pralines
    • Repen
    • Pasen
    • Eindejaarscollectie
    • Andere
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Winterse recepten
    • Zomerse recepten
  • Nieuws
    • Golden Tickets
    • 140 jaar
    • Win 1 jaar gratis Mignonnettes
    • Côte d’Or Mini Roc
  • Chocoladeverkoop
    • Verenigingen
    • Gepersonaliseerde cadeaus
  • Newsletter
  • Côte d'or
    • Onze geschiedenis
    • Geschiedenis Van Chocolade
    • COCOA LIFE
    • Chocolate Nation
Mondelez Europe Services GmbH Logo
  • Contact
  • Privacyverklaring
  • Gebruikersvoorwaarden
  • cookiebeleid
  • faqs

© 2022 Mondelez Europe Services GmbH, Belgische tak - Alle rechten voorbehouden