Recepten

WENTELTEEFJES MET BANAAN EN DOUBLE LAIT
4
  • Baktijd 4 min
  • Total Time: 24 min
Gemakkelijk
  • image
  • image
  • image
  • image
Ingredienten
  • 2 bananen
  • 200 g Chocolade Côte d'Or Double Lait
  • 4 sneetjes briochebrood
  • 2 eieren
  • 1 dl volle melk
  • 20 g Chocolade Côte d'Or Puur , fijngeraspt
  • 20 g vanillesuiker
  • 50 g boter
Bereiding
  • Meng de eieren, de melk, de vanillesuiker en de geraspte chocolade Côte d'Or Puur in een kom. Klop het geheel mooi los en luchtig met een klopper.
  • Smelt de boter in een pan. Week de sneden briochebrood in het eimengsel en bak deze aan beide zijden tot een goudbruine toast. Opgelet : zet het vuur niet te hoog zodat de boter niet aanbrandt.
  • Pel de bananen en snijd in gelijke schijfjes.
  • Snijd de chocolade Côte d'Or Double Lait-repen in gelijke plakjes.
  • Schik eerst de banaan op de sneetjes « verloren brood », met daarop de plakjes chocolade Côte d'Or Double Lait.
  • Warm kort op in een voorverwarmde oven van 190 °C tot de chocolade begint te smelten. Serveer en smul !
Tip
  • Voor wat afwisseling kan je dit recept ook maken met andere producten van Côte d'Or, zoals bv. Côte d'Or Melk Hele Hazelnoten.

Deze website maakt gebruik van een technologie genaamd cookies om uw gebruik van de website te vergemakkelijken.

Om meer te weten te komen over cookies of om uw wensen met betrekking tot het gebruik van cookies te wijzigen, kunt u ons cookiebeleid bekijken.

Door op deze site te blijven, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en ons cookiebeleid.