Recepten

VERRASSENDE LOEMPIA MET FRUIT EN DOUBLE LAIT
4
  • Total Time: 30 min
Gemakkelijk
  • image
  • image
  • image
  • image
Ingredienten
  • 8 loempiavellen
  • fruit naar keuze, geschild en in schijfjes (bv. kiwi, mango, appel, peer, ananas, aardbeien…)
  • Arachide olie of druivenpitten olie
  • 200 g Chocolade Côte d'Or Double Lait
  • 1 dl volle melk
Bereiding
  • Leg een loempiavel open en schik in het midden het gesneden fruit en enkele stukjes chocolade Côte d'Or Double Lait. Wrijf de randen van het loempiavel in met wat water en plooi dicht tot een enveloppe. Bevochtig de punt en rol nu verder dicht tot je een mooi rolletje bekomt.
  • Voor de loempia’s: bak deze krokant aan in de pan, gebruik hiervoor een neutrale olie.
  • Voor de saus: warm de overige chocolade Côte d'Or Double Lait op in lauwe melk. Dit kan trouwens perfect in de microgolfoven. Laat zeker niet koken!
  • Presenteer met de lauwe chocoladedipsaus.
Tip

Deze website maakt gebruik van een technologie genaamd cookies om uw gebruik van de website te vergemakkelijken.

Om meer te weten te komen over cookies of om uw wensen met betrekking tot het gebruik van cookies te wijzigen, kunt u ons cookiebeleid bekijken.

Door op deze site te blijven, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en ons cookiebeleid.