Côte d'or
Ontdek
CÔTE D’OR – ECHT IETS
VOOR ONS
Onze geschiedenis
COCOA LIFE
Geschiedenis Van Chocolade
Chocolate Nation
Onze Producten
Ontdek
AL ONZE PRODUCTEN
Tabletten
Pralines
Repen
Eindejaarscollectie
Andere
Recepten
Winterse recepten
Zomerse recepten
Alle recepten
Nieuws
Het Laatste Nieuws
Archief
Chocoladeverkoop
Verenigingen
Voetbal
Word Lid
Onze Nieuwsbrief
FR /
NL
Côte D'or
MENU
Recepten
Terug naar lijst
VERRASSENDE LOEMPIA MET FRUIT EN DOUBLE LAIT
4
Total Time:
 30 min
Gemakkelijk
Ingredienten
8 loempiavellen
fruit naar keuze, geschild en in schijfjes (bv. kiwi, mango, appel, peer, ananas, aardbeien…)
Arachide olie of druivenpitten olie
200 g Chocolade Côte d'Or Double Lait
1 dl volle melk
Bereiding
Leg een loempiavel open en schik in het midden het gesneden fruit en enkele stukjes chocolade Côte d'Or Double Lait. Wrijf de randen van het loempiavel in met wat water en plooi dicht tot een enveloppe. Bevochtig de punt en rol nu verder dicht tot je een mooi rolletje bekomt.
Voor de loempia’s: bak deze krokant aan in de pan, gebruik hiervoor een neutrale olie.
Voor de saus: warm de overige chocolade Côte d'Or Double Lait op in lauwe melk. Dit kan trouwens perfect in de microgolfoven. Laat zeker niet koken!
Presenteer met de lauwe chocoladedipsaus.
Tip
Printen