Recepten

VERRASSENDE LOEMPIA MET FRUIT EN DOUBLE LAIT
4
  • Total Time: 30 min
Gemakkelijk
  • image
  • image
  • image
  • image
Ingredienten
  • 8 loempiavellen
  • fruit naar keuze, geschild en in schijfjes (bv. kiwi, mango, appel, peer, ananas, aardbeien…)
  • Arachide olie of druivenpitten olie
  • 200 g Chocolade Côte d'Or Double Lait
  • 1 dl volle melk
Bereiding
  • Leg een loempiavel open en schik in het midden het gesneden fruit en enkele stukjes chocolade Côte d'Or Double Lait. Wrijf de randen van het loempiavel in met wat water en plooi dicht tot een enveloppe. Bevochtig de punt en rol nu verder dicht tot je een mooi rolletje bekomt.
  • Voor de loempia’s: bak deze krokant aan in de pan, gebruik hiervoor een neutrale olie.
  • Voor de saus: warm de overige chocolade Côte d'Or Double Lait op in lauwe melk. Dit kan trouwens perfect in de microgolfoven. Laat zeker niet koken!
  • Presenteer met de lauwe chocoladedipsaus.
Tip