• Onze Producten
    • Tabletten
    • Pralines
    • Repen
    • Eindejaarscollectie
    • Andere
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Winterse recepten
    • Zomerse recepten
  • Nieuws
    • 140 jaar
    • Win 1 jaar gratis Mignonnettes
    • Côte d’Or Mini Roc
    • Rode Duivels
  • Chocoladeverkoop
    • Verenigingen
    • Gepersonaliseerde cadeaus
  • Newsletter
  • Côte d'or
    • Onze geschiedenis
      • 1883
      • 1930
      • 1940
      • 1950
      • 1970
      • 1980
      • 1990
      • 2000
      • 2008
    • Geschiedenis Van Chocolade
      • Oorsprong
      • Aankomst in Europa
      • Bereiding
      • Geheimen
    • COCOA LIFE
    • Chocolate Nation
FR
FR

Word lid van CÔTE D’OR

newsletter icon

Ik wil op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws van Côte d’Or

Abonneer
Terug naar alle recepten

Tripple chocolate cookies

8
  • Total Time: 30 min
Gemakkelijk
print icon
Printen
facebook share icon
facebook
pinterest share icon
pinterest
WhatsApp icon
WhatsApp
Ik vond dit heerlijke recept dat gemaakt werd met Cotedor. Je kan het hier bekijken: ###currentLink###. Er zijn nog veel meer recepten te ontdekken. Gelukkig koken!
Loading the player...

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 180°C.

  • Meng de malse boter met de bruine suiker tot een gladde massa met behulp van een mixer.

  • Snijd het vanillestokje door en schraap er het merg uit en voeg dit toe aan het mengsel. Voeg dan al kloppend het ei en de melk toe.

  • Zeef de bloem met het bakpoeder en de cacaopoeder meng dit onder het beslag.

  • Hak de chocolade in stukken en houd van elke kleur een beetje aan de kant. De rest meng je onder het beslag.

  • Bedek een bakplaat met bakpapier en schep met behulp van een kleine ijsschep afgestreken bolletjes deeg op het bakpapier. Laat voldoende ruimte tussen de verschillende bolletjes.

  • Duw ze met de bolle kant van een lepel, die je nat maakt, een beetje plat. Verdeel de rest van de chocoladestukjes over de cookies.

  • Bak ze gedurende 10-12 minuten. Haal ze uit de oven en laat ze afkoelen op een rooster.

TipsTip

Ingrediënten

  • 130 g boter op kamertemperatuur
  • 190 g bruine suiker
  • 1 vanillestok
  • 1 el melk
  • 1 ei
  • 220 g bloem
  • 1 tl bakpoeder
  • 10 g cacaopoeder
  • 70 g Chocolade Côte d'Or Melk
  • 70 g Chocolade Côte d'Or Noir de Noir
  • 70 g Chocolade Côte d'Or Wit
facebook icon
Like onze pagina
Word nog grotere fan van Côte d’Or Ik ontdek
  • Onze Producten
    • Tabletten
    • Pralines
    • Repen
    • Eindejaarscollectie
    • Andere
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Winterse recepten
    • Zomerse recepten
  • Nieuws
    • 140 jaar
    • Win 1 jaar gratis Mignonnettes
    • Côte d’Or Mini Roc
    • Rode Duivels
  • Chocoladeverkoop
    • Verenigingen
    • Gepersonaliseerde cadeaus
  • Newsletter
  • Côte d'or
    • Onze geschiedenis
    • Geschiedenis Van Chocolade
    • COCOA LIFE
    • Chocolate Nation
Mondelez Europe Services GmbH Logo
  • Contact
  • Privacyverklaring
  • Gebruikersvoorwaarden
  • cookiebeleid
  • faqs

© 2022 Mondelez Europe Services GmbH, Belgische tak - Alle rechten voorbehouden