Recepten

TRUFFELS MET DOUBLE LAIT
35
  • Tijd om af te koelen: 720 min
  • Total Time: 752 min
Gemakkelijk
Ingredienten
  • 200 g Chocolade Côte d'Or Double Lait
  • 125 g zure room
  • Gezeefd cacaopoeder
Bereiding
  • Smelt de chocolade Côte d'Or Noir de Noir in de microgolf of de bain marie.
  • Laat lichtjes afkoelen en meng er de zure room onder. Verdeel in een schaal en bedek met plastiek folie.
  • Laat deze crème 1 nacht opstijven in de koelkast.
  • Vorm kleine bolletjes van het chocolademengsel met behulp van 2 koffielepeltjes en rol ze door de cacao.
  • Bewaar de bonbons in een gesloten doos in de koelkast.
Tip
  • Meng wat instantkoffie onder de warme chocolade voor de koffieliefhebbers.

Deze website maakt gebruik van een technologie genaamd cookies om uw gebruik van de website te vergemakkelijken.

Om meer te weten te komen over cookies of om uw wensen met betrekking tot het gebruik van cookies te wijzigen, kunt u ons cookiebeleid bekijken.

Door op deze site te blijven, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en ons cookiebeleid.