Côte d'or
Ontdek
CÔTE D’OR – ECHT IETS
VOOR ONS
Onze geschiedenis
COCOA LIFE
Geschiedenis Van Chocolade
Chocolate Nation
Onze Producten
Ontdek
AL ONZE PRODUCTEN
Tabletten
Pralines
Repen
Eindejaarscollectie
Andere
Recepten
Winterse recepten
Zomerse recepten
Alle recepten
Nieuws
Het Laatste Nieuws
Archief
Chocoladeverkoop
Verenigingen
Voetbal
Word Lid
Onze Nieuwsbrief
FR /
NL
Côte D'or
MENU
Recepten
Terug naar lijst
Stracciatella met yoghurt
10
Tijd om af te koelen:
 360 min
Total Time:
 370 min
Gemakkelijk
Ingredienten
200 g Chocolade Côte d'Or Culinaire
150 g slagroom
2 eiwitten
300 g griekse yoghurt
100 g suiker
Bereiding
Hak de chocolade Côte d'Or Culinaire zeer fijn met een scherp mes.
Klop de room lichtjes (Irish Coffee) op en vermeng deze met de Griekse yoghurt.
Klop vervolgens het eiwit stijf en voeg beetje bij beetje de suiker toe.
Spatel dit alles voorzichtig onder elkaar en voeg de fijne chocoladeschilfers toe.
Laat het geheel tot ijs kloppen in een ijsmachine gedurende 20 minuten.
Wie geen ijsmachine heeft, kan eenvoudigweg het geheel invriezen in de diepvries gedurende 5 à 6 uur. In het laatste geval moet je wel om het halfuur met een vork in het ijs te roeren tot het bevroren is, zo maakt u een granite.
Tip
Printen