Recepten

STRACCIATELLA MET YOGHURT
10
  • Tijd om af te koelen: 360 min
  • Total Time: 370 min
Gemakkelijk
  • image
  • image
  • image
  • image
Ingredienten
  • 200 g Chocolade Côte d'Or Culinaire
  • 150 g slagroom
  • 2 eiwitten
  • 300 g griekse yoghurt
  • 100 g suiker
Bereiding
  • Hak de chocolade Côte d'Or Culinaire zeer fijn met een scherp mes.
  • Klop de room lichtjes (Irish Coffee) op en vermeng deze met de Griekse yoghurt.
  • Klop vervolgens het eiwit stijf en voeg beetje bij beetje de suiker toe.
  • Spatel dit alles voorzichtig onder elkaar en voeg de fijne chocoladeschilfers toe.
  • Laat het geheel tot ijs kloppen in een ijsmachine gedurende 20 minuten.
  • Wie geen ijsmachine heeft, kan eenvoudigweg het geheel invriezen in de diepvries gedurende 5 à 6 uur. In het laatste geval moet je wel om het halfuur met een vork in het ijs te roeren tot het bevroren is, zo maakt u een granite.
Tip