Côte d'or
Ontdek
CÔTE D’OR – ECHT IETS
VOOR ONS
Onze geschiedenis
COCOA LIFE
Geschiedenis Van Chocolade
Chocolate Nation
Onze Producten
Ontdek
AL ONZE PRODUCTEN
Tabletten
Pralines
Repen
Eindejaarscollectie
Andere
Recepten
Winterse recepten
Zomerse recepten
Alle recepten
Nieuws
Het Laatste Nieuws
Archief
Chocoladeverkoop
Verenigingen
Voetbal
Word Lid
Onze Nieuwsbrief
FR /
NL
Côte D'or
MENU
Recepten
Terug naar lijst
Millefeuille van melkchocolade
4
Tijd om af te koelen:
 120 min
Total Time:
 140 min
Moeilijk
Ingredienten
200 g Chocolade Côte d'Or Melk
2 kiwi’s
2 dl opgeklopte, gesuikerde room
20 g pistachenoten , in stukken gehakt
Bereiding
Smelt de Côte d'Or chocolade en laat afkoelen.
Strijk met een lepel de Côte d'Or chocolade over een siliconenmatje 12 gelijke rechthoekjes of cirkels uit. Verdeel de gehakte pistachenoten over 4 plakjes, om zo de onderkant voor de millefeuille te maken. Laat gedurende 2 uur afkoelen tot je de chocoladeplakjes van de matjes kunt afhalen.
Schil en snijd de kiwi’s in gelijke plakjes.
Begin nu met het maken van de millefeuille zelf. Schik eerst op een dessertbordje een plakje Côte d'Or chocolade zonder pistachenoten, met daarop wat slagroom. Verdeel daarop enkele plakjes kiwi.
Herhaal de vorige stap en werk af met een Côte d'Or chocoladeplakje met pistachenoten. Doe hetzelfde voor de 4 andere millefeuilles.
Tip
Je kan ook Côte d'Or Noir de Noir of witte chocolade gebruiken voor dit recept. Vervang de kiwi door je favoriete fruitsoort of maak kleine blokjes van verschillende soorten gemengd fruit.
Printen