Onze Producten
Tabletten
Pralines
Repen
Pasen
Eindejaarscollectie
Andere
Recepten
Alle recepten
Winterse recepten
Zomerse recepten
Nieuws
Golden Tickets
140 jaar
Win 1 jaar gratis Mignonnettes
Côte d’Or Mini Roc
Chocoladeverkoop
Verenigingen
Gepersonaliseerde cadeaus
Newsletter
Côte d'or
Onze geschiedenis
1883
1930
1940
1950
1970
1980
1990
2000
2008
Geschiedenis Van Chocolade
Oorsprong
Aankomst in Europa
Bereiding
Geheimen
COCOA LIFE
Chocolate Nation
FR
FR
Word lid van CÔTE D’OR
Ik wil op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws van Côte d’Or
Abonneer
Terug naar alle recepten
Marsepein chocoladetreat
6
Total Time:
 135 
min
Gemakkelijk
Printen
facebook
pinterest
WhatsApp
Ik vond dit heerlijke recept dat gemaakt werd met Cotedor. Je kan het hier bekijken: ###currentLink###. Er zijn nog veel meer recepten te
ontdekken
. Gelukkig koken!
Loading the player...
Bereiding
Smelt de chocolade au bain-marie.
Hak de amandelen en de cashewnoten grof en verbrokkel de Petit Beurre koekjes.
Meng het amandelpoeder met de zachte boter, de suiker en de eiwitten. Meng het tot een egale massa en voeg er geleidelijk de gesmolten chocolade aan toe.
Voeg de gehakte amandelen, cashewnoten en Petit Beurre toe en meng alles goed.
Rol de marsepein tot worstjes met een diameter van ongeveer 4 cm en snijd ze op gelijke lengtes. Leg ze op een plaat bedekt met bakpapier en laat minstens 2 uur opstijven in de koelkast.
Wentel de marsepein in het cacaopoeder. Verpak ze in bakpapier en sluit aan beide zijden met een koordje.
Tips
Tip
Ingrediënten
100 g
Chocolade Côte d'Or Puur
200 g
amandelpoeder
200 g
poedersuiker
30 g
boter
2
eiwitten
50 g
amandelen
50 g
cashewnoten
10
LU Véritable Petit Beurre
koekjes
5 el
cacaopoeder