Recepten

MILLEFEUILLE VAN MELKCHOCOLADE
4
  • Tijd om af te koelen: 120 min
  • Total Time: 140 min
Moeilijk
  • image
  • image
Ingredienten
  • 200 g Chocolade Côte d'Or melkchocolade
  • 2 kiwi’s
  • 2 dl opgeklopte, gesuikerde room
  • 20 g pistachenoten , in stukken gehakt
Bereiding
  • Smelt de Côte d'Or chocolade en laat afkoelen.
  • Strijk met een lepel de Côte d'Or chocolade over een siliconenmatje 12 gelijke rechthoekjes of cirkels uit. Verdeel de gehakte pistachenoten over 4 plakjes, om zo de onderkant voor de millefeuille te maken. Laat gedurende 2 uur afkoelen tot je de chocoladeplakjes van de matjes kunt afhalen.
  • Schil en snijd de kiwi’s in gelijke plakjes.
  • Begin nu met het maken van de millefeuille zelf. Schik eerst op een dessertbordje een plakje Côte d'Or chocolade zonder pistachenoten, met daarop wat slagroom. Verdeel daarop enkele plakjes kiwi.
  • Herhaal de vorige stap en werk af met een Côte d'Or chocoladeplakje met pistachenoten. Doe hetzelfde voor de 4 andere millefeuilles.
Tip
  • Je kan ook Côte d'Or Noir de Noir of witte chocolade gebruiken voor dit recept. Vervang de kiwi door je favoriete fruitsoort of maak kleine blokjes van verschillende soorten gemengd fruit.

Deze website maakt gebruik van een technologie genaamd cookies om uw gebruik van de website te vergemakkelijken.

Om meer te weten te komen over cookies of om uw wensen met betrekking tot het gebruik van cookies te wijzigen, kunt u ons cookiebeleid bekijken.

Door op deze site te blijven, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en ons cookiebeleid.