Onze Producten
Tabletten
Pralines
Repen
Pasen
Eindejaarscollectie
Andere
Recepten
Alle recepten
Winterse recepten
Zomerse recepten
Nieuws
Golden Tickets
140 jaar
Win 1 jaar gratis Mignonnettes
Côte d’Or Mini Roc
Chocoladeverkoop
Verenigingen
Gepersonaliseerde cadeaus
Newsletter
Côte d'or
Onze geschiedenis
1883
1930
1940
1950
1970
1980
1990
2000
2008
Geschiedenis Van Chocolade
Oorsprong
Aankomst in Europa
Bereiding
Geheimen
COCOA LIFE
Chocolate Nation
FR
FR
Word lid van CÔTE D’OR
Ik wil op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws van Côte d’Or
Abonneer
Terug naar alle recepten
Lolly van yoghurtijs gedipt in chocolade
6
Total Time:
 30 
min
Gemakkelijk
Printen
facebook
pinterest
WhatsApp
Ik vond dit heerlijke recept dat gemaakt werd met Cotedor. Je kan het hier bekijken: ###currentLink###. Er zijn nog veel meer recepten te
ontdekken
. Gelukkig koken!
Loading the player...
Bereiding
Meng de griekse yoghurt met het fruit of met en giet de mengeling in de frisco-vormpjes.
Laat minstens 6 uur opstijven in de diepvriezer.
Smelt de chocolade au bain marie.
Ontvorm de frisco’s en dip ze in de chocoladesaus en werk af met de gehakte pistachenootjes of de gehakte chocolade.
Tips
Tip
Ingrediënten
Voor de fruit lolly’s:
500 g
griekse
yoghurt
500 g
diepgevroren
fruit
naar keuze (frambozen, aardbeien, blauwe bessen)
Voor de straciatella lolly’s:
500 g
griekse
yoghurt
300 g
Chocolade Côte d'Or Puur
Voor de dip:
400 g
Chocolade Côte d'Or Puur
Voor de afwerking:
25 g
pistachenootjes
50 g
Chocolade Côte d'Or Puur
50 g
Chocolade Côte d'Or Wit