Côte d'or
Ontdek
CÔTE D’OR – ECHT IETS
VOOR ONS
Onze geschiedenis
COCOA LIFE
Geschiedenis Van Chocolade
Chocolate Nation
Onze Producten
Ontdek
AL ONZE PRODUCTEN
Tabletten
Pralines
Repen
Eindejaarscollectie
Andere
Recepten
Winterse recepten
Zomerse recepten
Alle recepten
Nieuws
Het Laatste Nieuws
Archief
Chocoladeverkoop
Verenigingen
Voetbal
Word Lid
Onze Nieuwsbrief
FR /
NL
Côte D'or
MENU
Recepten
Terug naar lijst
Kerstboom Ijshoorntjes
12
Total Time:
 30 min
Gemakkelijk
Loading the player...
Ingredienten
Voor de chocolademousse:
150 g Chocolade Côte d'Or Noir de Noir
60 g suiker
200 g eiwitten
Voor de afwerking:
200 g Chocolade Côte d'Or Wit (om te smelten)
50 g Chocolade Côte d'Or Wit (om te hakken)
50 g pistachenootjes
Bereiding
Chocolademousse:
Smelt de chocolade au bain-marie.
Klop de eiwitten op en voeg de suiker geleidelijk toe.
Spatel er voorzichtig de gesmolten chocolade onder en doe de mousse dan in een spuitzak.
Vul de hoorntjes op met de chocolademousse en laat deze opstijven.
Voor de afwerking:
Hak de chocolade en de pistachenootjes fijn.
Smelt de witte chocolade au bain-marie en wentel er de hoorntjes in. Laat de overtollige chocolade terug in de kom lopen. Rol de hoorntjes in de chocoladestukjes of in de pistachenootjes.
Tip
Wil je niet dat de boompjes allemaal dezelfde hoogte hebben, dan kan je ze voorzichtig met een gekarteld mes inkorten.
Printen