• Onze Producten
    • Tabletten
    • Pralines
    • Repen
    • Pasen
    • Eindejaarscollectie
    • Andere
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Winterse recepten
    • Zomerse recepten
  • Nieuws
    • Golden Tickets
    • 140 jaar
    • Win 1 jaar gratis Mignonnettes
    • Côte d’Or Mini Roc
  • Chocoladeverkoop
    • Verenigingen
    • Gepersonaliseerde cadeaus
  • Newsletter
  • Côte d'or
    • Onze geschiedenis
      • 1883
      • 1930
      • 1940
      • 1950
      • 1970
      • 1980
      • 1990
      • 2000
      • 2008
    • Geschiedenis Van Chocolade
      • Oorsprong
      • Aankomst in Europa
      • Bereiding
      • Geheimen
    • COCOA LIFE
    • Chocolate Nation
FR
FR

Word lid van CÔTE D’OR

newsletter icon

Ik wil op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws van Côte d’Or

Abonneer
Terug naar alle recepten

Kerstboom Ijshoorntjes

12
  • Total Time: 30 min
Gemakkelijk
print icon
Printen
facebook share icon
facebook
pinterest share icon
pinterest
WhatsApp icon
WhatsApp
Ik vond dit heerlijke recept dat gemaakt werd met Cotedor. Je kan het hier bekijken: ###currentLink###. Er zijn nog veel meer recepten te ontdekken. Gelukkig koken!
Loading the player...

Bereiding

  • Chocolademousse:
  • Smelt de chocolade au bain-marie.
  • Klop de eiwitten op en voeg de suiker geleidelijk toe.
  • Spatel er voorzichtig de gesmolten chocolade onder en doe de mousse dan in een spuitzak.
  • Vul de hoorntjes op met de chocolademousse en laat deze opstijven.

  • Voor de afwerking:
  • Hak de chocolade en de pistachenootjes fijn.
  • Smelt de witte chocolade au bain-marie en wentel er de hoorntjes in. Laat de overtollige chocolade terug in de kom lopen. Rol de hoorntjes in de chocoladestukjes of in de pistachenootjes.

TipsTip

  • Wil je niet dat de boompjes allemaal dezelfde hoogte hebben, dan kan je ze voorzichtig met een gekarteld mes inkorten.

Ingrediënten

  • Voor de chocolademousse:
  • 150 g Chocolade Côte d'Or Noir de Noir
  • 60 g suiker
  • 200 g eiwitten
  • Voor de afwerking:
  • 200 g Chocolade Côte d'Or Wit (om te smelten)
  • 50 g Chocolade Côte d'Or Wit (om te hakken)
  • 50 g pistachenootjes
facebook icon
Like onze pagina
Word nog grotere fan van Côte d’Or Ik ontdek
  • Onze Producten
    • Tabletten
    • Pralines
    • Repen
    • Pasen
    • Eindejaarscollectie
    • Andere
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Winterse recepten
    • Zomerse recepten
  • Nieuws
    • Golden Tickets
    • 140 jaar
    • Win 1 jaar gratis Mignonnettes
    • Côte d’Or Mini Roc
  • Chocoladeverkoop
    • Verenigingen
    • Gepersonaliseerde cadeaus
  • Newsletter
  • Côte d'or
    • Onze geschiedenis
    • Geschiedenis Van Chocolade
    • COCOA LIFE
    • Chocolate Nation
Mondelez Europe Services GmbH Logo
  • Contact
  • Privacyverklaring
  • Gebruikersvoorwaarden
  • cookiebeleid
  • faqs

© 2022 Mondelez Europe Services GmbH, Belgische tak - Alle rechten voorbehouden