Onze Producten
Tabletten
Pralines
Repen
Pasen
Eindejaarscollectie
Andere
Recepten
Alle recepten
Winterse recepten
Zomerse recepten
Nieuws
Golden Tickets
140 jaar
Win 1 jaar gratis Mignonnettes
Côte d’Or Mini Roc
Chocoladeverkoop
Verenigingen
Gepersonaliseerde cadeaus
Newsletter
Côte d'or
Onze geschiedenis
1883
1930
1940
1950
1970
1980
1990
2000
2008
Geschiedenis Van Chocolade
Oorsprong
Aankomst in Europa
Bereiding
Geheimen
COCOA LIFE
Chocolate Nation
FR
FR
Word lid van CÔTE D’OR
Ik wil op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws van Côte d’Or
Abonneer
Terug naar alle recepten
Kerstboom Ijshoorntjes
12
Total Time:
 30 
min
Gemakkelijk
Printen
facebook
pinterest
WhatsApp
Ik vond dit heerlijke recept dat gemaakt werd met Cotedor. Je kan het hier bekijken: ###currentLink###. Er zijn nog veel meer recepten te
ontdekken
. Gelukkig koken!
Loading the player...
Bereiding
Chocolademousse:
Smelt de chocolade au bain-marie.
Klop de eiwitten op en voeg de suiker geleidelijk toe.
Spatel er voorzichtig de gesmolten chocolade onder en doe de mousse dan in een spuitzak.
Vul de hoorntjes op met de chocolademousse en laat deze opstijven.
Voor de afwerking:
Hak de chocolade en de pistachenootjes fijn.
Smelt de witte chocolade au bain-marie en wentel er de hoorntjes in. Laat de overtollige chocolade terug in de kom lopen. Rol de hoorntjes in de chocoladestukjes of in de pistachenootjes.
Tips
Tip
Wil je niet dat de boompjes allemaal dezelfde hoogte hebben, dan kan je ze voorzichtig met een gekarteld mes inkorten.
Ingrediënten
Voor de chocolademousse:
150 g
Chocolade Côte d'Or Noir de Noir
60 g
suiker
200 g
eiwitten
Voor de afwerking:
200 g
Chocolade Côte d'Or Wit
(om te smelten)
50 g
Chocolade Côte d'Or Wit
(om te hakken)
50 g
pistachenootjes