Recepten

KROKANTE KOEKJES MET PURE CHOCOLADE
20
  • Tijd om af te koelen: 60 min
  • Baktijd 10 min
  • Total Time: 80 min
Gemakkelijk
Ingredienten
  • 100 g Chocolade Côte d'Or Puur
  • 60 g boter
  • 60 g donkere rietsuiker
  • 1 ei
  • 200 g zelfrijzende bloem
Bereiding
  • Warm de oven voor op 190 °C.
  • Laat 100 g chocolade Côte d'Or Puur smelten in een warmwaterbad of bain-marie. Klop de op kamertemperatuur gebrachte boter met rietsuiker op tot een zachte crème.
  • Meng deze crème met het hele ei, zeef er daarna de bloem op en meng tot een mooie massa. Laat het deeg 1 uur rusten in de koelkast.
  • Vorm gelijke bolletjes (1 theelepel) van het deeg en stop in ieder bolletje een stukje fondant chocolade.
  • Bak de koekjes 10 minuten in een voorverwarmde oven van 190 °C.
  • Laat afkoelen en serveer met lekkere ‘Hot chocolade’.
Tip

Deze website maakt gebruik van een technologie genaamd cookies om uw gebruik van de website te vergemakkelijken.

Om meer te weten te komen over cookies of om uw wensen met betrekking tot het gebruik van cookies te wijzigen, kunt u ons cookiebeleid bekijken.

Door op deze site te blijven, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en ons cookiebeleid.