Recepten

KROKANTE KOEKJES MET PURE CHOCOLADE
20
  • Tijd om af te koelen: 60 min
  • Baktijd 10 min
  • Total Time: 80 min
Gemakkelijk
Ingredienten
  • 100 g Chocolade Côte d'Or Puur
  • 60 g boter
  • 60 g donkere rietsuiker
  • 1 ei
  • 200 g zelfrijzende bloem
Bereiding
  • Warm de oven voor op 190 °C.
  • Laat 100 g chocolade Côte d'Or Puur smelten in een warmwaterbad of bain-marie. Klop de op kamertemperatuur gebrachte boter met rietsuiker op tot een zachte crème.
  • Meng deze crème met het hele ei, zeef er daarna de bloem op en meng tot een mooie massa. Laat het deeg 1 uur rusten in de koelkast.
  • Vorm gelijke bolletjes (1 theelepel) van het deeg en stop in ieder bolletje een stukje fondant chocolade.
  • Bak de koekjes 10 minuten in een voorverwarmde oven van 190 °C.
  • Laat afkoelen en serveer met lekkere ‘Hot chocolade’.
Tip