Côte d'or
Ontdek
CÔTE D’OR – ECHT IETS
VOOR ONS
Onze geschiedenis
COCOA LIFE
Geschiedenis Van Chocolade
Chocolate Nation
Onze Producten
Ontdek
AL ONZE PRODUCTEN
Tabletten
Pralines
Repen
Eindejaarscollectie
Andere
Recepten
Winterse recepten
Zomerse recepten
Alle recepten
Nieuws
Het Laatste Nieuws
Archief
Chocoladeverkoop
Verenigingen
Voetbal
Word Lid
Onze Nieuwsbrief
FR /
NL
Côte D'or
MENU
Recepten
Terug naar lijst
Intense Madeleines van pure Côte d’Or chocolade
20
Baktijd
 8 min
Total Time:
 23 min
Gemakkelijk
Ingredienten
150 g Chocolade Côte d'Or Puur
60 g gesmolten boter
30 g honing
4 eieren
120 g griessuiker
140 g patisseriebloem
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Smelt de Côte d'Or chocolade met de boter. Laat afkoelen en meng er de honing bij.
Splits de eieren en klop het eigeel luchtig met de suiker. Klop de eiwitten apart op tot een luchtige, licht vloeibare massa.
Meng eerst de eierdooiers en daarna de eiwitten met een spatel onder de Côte d'Or chocolade. Zeef er de bloem onder en spatel ook deze onder het deeg.
Verdeel het beslag in madeleinevormpjes en bak in de voorverwarmde oven gedurende 6 à 8 minuten (de tijdsduur kan variëren peroven).
Haal uit de vorm en serveer lauwwarm.
Tip
Lekker als vieruurtje of na de maaltijd!
Probeer ook eens deze
krokante koekjes met pure chocolade
, perfect voor de koffiepauze!
Printen