Recepten

INTENSE MADELEINES VAN PURE CÔTE D'OR CHOCOLADE
20
  • Baktijd 8 min
  • Total Time: 23 min
Gemakkelijk
  • image
  • image
  • image
  • image
Ingredienten
  • 150 g Chocolade Côte d'Or Puur
  • 60 g gesmolten boter
  • 30 g honing
  • 4 eieren
  • 120 g griessuiker
  • 140 g patisseriebloem
Bereiding
  • Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • Smelt de Côte d'Or chocolade met de boter. Laat afkoelen en meng er de honing bij.
  • Splits de eieren en klop het eigeel luchtig met de suiker. Klop de eiwitten apart op tot een luchtige, licht vloeibare massa.
  • Meng eerst de eierdooiers en daarna de eiwitten met een spatel onder de Côte d'Or chocolade. Zeef er de bloem onder en spatel ook deze onder het deeg.
  • Verdeel het beslag in madeleinevormpjes en bak in de voorverwarmde oven gedurende 6 à 8 minuten (de tijdsduur kan variëren peroven).
  • Haal uit de vorm en serveer lauwwarm.
Tip

Deze website maakt gebruik van een technologie genaamd cookies om uw gebruik van de website te vergemakkelijken.

Om meer te weten te komen over cookies of om uw wensen met betrekking tot het gebruik van cookies te wijzigen, kunt u ons cookiebeleid bekijken.

Door op deze site te blijven, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en ons cookiebeleid.