Côte d'or
Ontdek
CÔTE D’OR – ECHT IETS
VOOR ONS
Onze geschiedenis
COCOA LIFE
Geschiedenis Van Chocolade
Chocolate Nation
Onze Producten
Ontdek
AL ONZE PRODUCTEN
Tabletten
Pralines
Repen
Eindejaarscollectie
Andere
Recepten
Winterse recepten
Zomerse recepten
Alle recepten
Nieuws
Het Laatste Nieuws
Archief
Chocoladeverkoop
Verenigingen
Voetbal
Word Lid
Onze Nieuwsbrief
FR /
NL
Côte D'or
MENU
Recepten
Terug naar lijst
HOT "HOT" CHOCOLATE
4
Total Time:
 10 min
Gemakkelijk
Ingredienten
8 dl volle melk
50 g Chocolade Côte d'Or fondantchocolade
1 dl sterke espresso koffie
chilipoeder of kaneelpoeder
Bereiding
Warm de melk met de chocolade Côte d'Or fondant op tot deze volledig gesmolten is, maar zonder het geheel te laten koken. Roer er de espresso onder.
Presenteer en werk af met chili en/of kaneelpoeder.
Tip
Laat afkoelen en serveer als een frappé met ijsblokjes en melkschuim.
Printen