Onze Producten
Tabletten
Pralines
Repen
Pasen
Eindejaarscollectie
Andere
Recepten
Alle recepten
Winterse recepten
Zomerse recepten
Nieuws
Golden Tickets
140 jaar
Win 1 jaar gratis Mignonnettes
Côte d’Or Mini Roc
Chocoladeverkoop
Verenigingen
Gepersonaliseerde cadeaus
Newsletter
Côte d'or
Onze geschiedenis
1883
1930
1940
1950
1970
1980
1990
2000
2008
Geschiedenis Van Chocolade
Oorsprong
Aankomst in Europa
Bereiding
Geheimen
COCOA LIFE
Chocolate Nation
FR
FR
Word lid van CÔTE D’OR
Ik wil op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws van Côte d’Or
Abonneer
Terug naar alle recepten
Chocoladerozetten
5
Total Time:
 30 
min
Gemakkelijk
Printen
facebook
pinterest
WhatsApp
Ik vond dit heerlijke recept dat gemaakt werd met Cotedor. Je kan het hier bekijken: ###currentLink###. Er zijn nog veel meer recepten te
ontdekken
. Gelukkig koken!
Loading the player...
Bereiding
Smelt de chocolade au bain-marie en meng er de chocoladepasta onder.
Laat het mengsel afkoelen maar roer regelmatig zodat er geen brokjes ontstaan en het mengsel niet uithardt.
Doe het mengsel in een spuitzak met een gekartelde spuitmond. Spuit rozetten op een bakpapier.
Werk ze af met veenbessen en kokosschilfers. Laat de rozetten verder uitharden.
Tips
Tip
Ingrediënten
200 g
Chocolade Côte d'Or Puur
150 g
Côte d’Or Smeerpasta Noir de Noir
veenbessen en
kokosschilfers
voor de afwerking