Onze Producten
Tabletten
Pralines
Repen
Pasen
Eindejaarscollectie
Andere
Recepten
Alle recepten
Winterse recepten
Zomerse recepten
Nieuws
Persoon van Goud
We Go For Gold
Côte d’Or Mini Roc
Rode Duivels
Chocoladeverkoop
Verenigingen
Voetbal
Gepersonaliseerde cadeaus
Côte d'Or Shop
Newsletter
Côte d'or
Onze geschiedenis
1883
1930
1940
1950
1970
1980
1990
2000
2008
Geschiedenis Van Chocolade
Oorsprong
Aankomst in Europa
Bereiding
Geheimen
COCOA LIFE
Chocolate Nation
FR
FR
Terug naar alle recepten
Chocolade lolly’s op Mikado stokjes
5
Total Time:
 30 
min
Gemakkelijk
Printen
facebook
pinterest
WhatsApp
Ik vond dit heerlijke recept dat gemaakt werd met Cotedor. Je kan het hier bekijken: ###currentLink###. Er zijn nog veel meer recepten te
ontdekken
. Gelukkig koken!
Bereiding
Smelt de chocolade au bain-marie.
Schik de Mikadostokjes op ca. 5 cm van elkaar op bakpapier.
Neem een schep gesmolten chocolade met een eetlepel. Houd de eetlepel vertikaal en maak heen en weer gaande bewegingen boven het Mikado stokje en maak zo de takken van de kerstboom. Zorg ervoor dat je Mikado voldoende bedekt is met de chocolade.
Versier met geraspte kokos.
Laat 15 minuten afkoelen in de koelkast.
Tips
Tip
Je kan deze stappen opnieuw doen met Chocolade Côte d’Or Wit en witte Mikado’s , met Chocolade Côte d’Or Puur of met Chocolade Côte d’Or Melk. Werk af met nootjes, gedroogde bessen, geraspte kokos…
Ingrediënten
100 g
Chocolade Côte d'Or Noir de Noir
10
Mikado Chocolat au Lait
2 el
geraspte
kokos