Onze Producten
Tabletten
Pralines
Repen
Pasen
Eindejaarscollectie
Andere
Recepten
Alle recepten
Winterse recepten
Zomerse recepten
Nieuws
Golden Tickets
140 jaar
Win 1 jaar gratis Mignonnettes
Côte d’Or Mini Roc
Chocoladeverkoop
Verenigingen
Gepersonaliseerde cadeaus
Newsletter
Côte d'or
Onze geschiedenis
1883
1930
1940
1950
1970
1980
1990
2000
2008
Geschiedenis Van Chocolade
Oorsprong
Aankomst in Europa
Bereiding
Geheimen
COCOA LIFE
Chocolate Nation
FR
FR
Word lid van CÔTE D’OR
Ik wil op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws van Côte d’Or
Abonneer
Terug naar alle recepten
Chocolade Kerstboom
6
Total Time:
 45 
min
Gemakkelijk
Printen
facebook
pinterest
WhatsApp
Ik vond dit heerlijke recept dat gemaakt werd met Cotedor. Je kan het hier bekijken: ###currentLink###. Er zijn nog veel meer recepten te
ontdekken
. Gelukkig koken!
Loading the player...
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Smelt de chocolade au bain-marie en meng er de chocoladepasta onder.
Rol het croissantdeeg open op een bakpapier en snijd er 2 even grote driehoeken van. Duw de geperforeerde naadjes in het deeg dicht.
Bestrijk het eerste vel met de chocolademengeling en leg er dan de tweede driehoek croissantdeeg op.
Laat een vertikale strook van 3 cm in het midden. Snijd horizontale reepjes aan de zijkanten van de driehoek van ongeveer 2 cm hoogte. Start onderaan en ga tot de top.
Draai nu elk reepje verschillende keren om zijn as.
Klop het eigeel los en strijk de kerstboom ermee in.
Bak gedurende 12 tot 15 minuten op 180 °C.
Tips
Tip
Ingrediënten
2 pakjes
kant-en-klaar
croissantdeeg
240 g
200 g
Chocolade Côte d'Or Puur
100 g
Côte d’Or Smeerpasta Noir de Noir
1
ei