Recepten

COOKIES
20
  • Tijd om af te koelen: 60 min
  • Baktijd 10 min
  • Total Time: 85 min
Gemakkelijk
  • image
  • image
  • image
  • image
Ingredienten
  • 200 g Chocolade Côte d'Or Puur-Hazelnoten
  • 125 g boter
  • 125 g poedersuiker
  • 1 ei
  • 150 g zelfrijzende bloem
  • 1 snuifje zout
Bereiding
  • Meng de boter die op kamertemperatuur gebracht is met de suiker en roer er het hele ei door.
  • Spatel de gezeefde bloem bij de massa en meng er het snuifje zout en de fijngehakte chocolade Côte d'Or Puur-Hazelnoten onder.
  • Laat het deeg nu minstens 1 uur rusten in de koelkast. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  • Verdeel kleine bolletjes deeg (1 theelepel) op een ovenplaat bekleed met bakpapier of een siliconenmatje. Laat voldoende afstand tussen de hoopjes deeg, want het deeg zal tijdens het bakken nog wat uitlopen.
  • Bak het deeg gedurende 10 minuten in een voorverwarmde oven van 180 °C. Laat de koekjes afkoelen op een rooster zodat ze krokant kunnen worden.
Tip
  • Probeer het recept ook eens uit met melkchocolade met peccannoten.

Deze website maakt gebruik van een technologie genaamd cookies om uw gebruik van de website te vergemakkelijken.

Om meer te weten te komen over cookies of om uw wensen met betrekking tot het gebruik van cookies te wijzigen, kunt u ons cookiebeleid bekijken.

Door op deze site te blijven, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en ons cookiebeleid.