Côte d'or
Ontdek
CÔTE D’OR – ECHT IETS
VOOR ONS
Onze geschiedenis
COCOA LIFE
Geschiedenis Van Chocolade
Chocolate Nation
Onze Producten
Ontdek
AL ONZE PRODUCTEN
Tabletten
Pralines
Repen
Eindejaarscollectie
Andere
Recepten
Winterse recepten
Zomerse recepten
Alle recepten
Nieuws
Het Laatste Nieuws
Archief
Chocoladeverkoop
Verenigingen
Voetbal
Word Lid
Onze Nieuwsbrief
FR /
NL
Côte D'or
MENU
Recepten
Terug naar lijst
CHOCOMELK
2
Total Time:
 5 min
Ingredienten
120 g Chocolade Côte d'Or Puur
20 ml halfvolle melk
Bereiding
Laat de chocolade Côte d'Or Puur au bain marie smelten en roer tot een glanzende en vloeibare massa. Opmerking: als je liever een microgolf gebruikt om de chocolade te laten smelten, raden we max. 600 W aan en om de 60 seconden even door de chocolade te roeren. De suiker in de chocolade kristaliseert en carameliseert anders snel.
Voeg de lauwe melk toe aan de gesmolten chocolade en klop met de garde tot de massa een lichtbruine kleur heeft en lopend is.
Tip
Tips van de meester-chocolatier: Stoom je melk voor 45 seconden met een espressomachine. Bedek dan je chocolade met het romige melkschuim.
Printen