Côte d'or
Ontdek
CÔTE D’OR – ECHT IETS
VOOR ONS
Onze geschiedenis
COCOA LIFE
Geschiedenis Van Chocolade
Chocolate Nation
Onze Producten
Ontdek
AL ONZE PRODUCTEN
Tabletten
Pralines
Repen
Eindejaarscollectie
Andere
Recepten
Winterse recepten
Zomerse recepten
Alle recepten
Nieuws
Het Laatste Nieuws
Archief
Chocoladeverkoop
Verenigingen
Voetbal
Word Lid
Onze Nieuwsbrief
FR /
NL
Côte D'or
MENU
Recepten
Terug naar lijst
CHOCOLADEREPEN
8
Tijd om af te koelen:
 60 min
Total Time:
 90 min
Gemakkelijk
Loading the player...
Ingredienten
20 g gojibessen
20 g pistachenoten
30 g rice crispies
5 g gebrande sesamzaadjes
400 g Chocolade Côte d'Or Noir de Noir
Bereiding
Smelt de chocolade au bain-marie.
Voeg er de rice crispies, gojibessen, gehakte pistachenoten aan toe en meng goed door elkaar.
Stort deze massa uit op een bakplaat bekleed met bakpapier.
Werk bovenop nog af met enkele bessen, pistachenoten en het gebrande sesamzaad. Laat minstens 1 uur afkoelen en opstijven op een koele plaats.
Tip
Printen