Recepten

CHOCOLADEMUFFIN MET AMANDELPOEDER
4
  • Baktijd 13 min
  • Total Time: 33 min
Gemakkelijk
Ingredienten
  • 200 g Chocolade Côte d'Or Noir de Noir
  • 50 g boter
  • 3 eieren
  • 80 g bloemsuiker
  • 60 g amandelpoeder
  • 60 g bloem
Bereiding
  • Verwarm de oven alvast voor op 210 °C.
  • Smelt de Côte d'Or chocolade met de boter.
  • Klop de eieren met de suiker op tot een luchtige massa.
  • Meng beide bereidingen en spatel er het amandelpoeder en gezeefde bloem onder.
  • Verdeel het beslag in een muffinvorm en bak in de voorverwarmde oven van 210 °C gedurende 13 minuten (de tijdsduur kan variëren per oven).
Tip
  • Duw een Chokotoff in het midden van elke muffin alvorens te bakken, voor een nog smeuïger resultaat.