Recepten

CHOCOLADEMUFFIN MET AMANDELPOEDER
4
  • Baktijd 13 min
  • Total Time: 33 min
Gemakkelijk
Ingredienten
  • 200 g Chocolade Côte d'Or Noir de Noir
  • 50 g boter
  • 3 eieren
  • 80 g bloemsuiker
  • 60 g amandelpoeder
  • 60 g bloem
Bereiding
  • Verwarm de oven alvast voor op 210 °C.
  • Smelt de Côte d'Or chocolade met de boter.
  • Klop de eieren met de suiker op tot een luchtige massa.
  • Meng beide bereidingen en spatel er het amandelpoeder en gezeefde bloem onder.
  • Verdeel het beslag in een muffinvorm en bak in de voorverwarmde oven van 210 °C gedurende 13 minuten (de tijdsduur kan variëren per oven).
Tip
  • Duw een Chokotoff in het midden van elke muffin alvorens te bakken, voor een nog smeuïger resultaat.

Deze website maakt gebruik van een technologie genaamd cookies om uw gebruik van de website te vergemakkelijken.

Om meer te weten te komen over cookies of om uw wensen met betrekking tot het gebruik van cookies te wijzigen, kunt u ons cookiebeleid bekijken.

Door op deze site te blijven, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en ons cookiebeleid.