Recepten

CHOCOLADEKNOOPJES
4
  • Baktijd 15 min
  • Total Time: 45 min
Gemakkelijk
  • image
  • image
  • image
  • image
Ingredienten
  • Voor 4 knopen:
  • 1 vel bladerdeeg
  • 200 g Chocolade Côte d'Or Puur
  • 1 ei
Bereiding
  • Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • Rasp of hak de chocolade fijn.
  • Leg het vel bladerdeeg open en verdeel er de chocolade over. Rol deze strak op en duw goed aan, eventueel met een deegrol.
  • Snijd deze eerst in de lengte in 2 repen en verdeel deze 2 repen in nog eens 2 even lange stukken. Maak hiervan je knopen en leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier.
  • Klop het eitje los en strijk de knopen in.
  • Bak de knopen af op 200 °C gedurende 15 tot 20 minuten.
Tip