Côte d'or
Ontdek
CÔTE D’OR – ECHT IETS
VOOR ONS
Onze geschiedenis
COCOA LIFE
Geschiedenis Van Chocolade
Chocolate Nation
Onze Producten
Ontdek
AL ONZE PRODUCTEN
Tabletten
Pralines
Repen
Eindejaarscollectie
Andere
Recepten
Winterse recepten
Zomerse recepten
Alle recepten
Nieuws
Het Laatste Nieuws
Archief
Chocoladeverkoop
Verenigingen
Voetbal
Word Lid
Onze Nieuwsbrief
FR /
NL
Côte D'or
MENU
Recepten
Terug naar lijst
CHOCOLADEFONDUE
4
Total Time:
 10 min
Gemakkelijk
Ingredienten
200 g Chocolade Côte d'Or Culinaire
1 dl culinaire room
3 cl wodka of gin (facultatief)
8 fruitbrochetten (aardbei, banaan, framboos, peer, appel, sinaasappel, ananas,…)
Bereiding
Warm de room (70 °C), met de wodka of gin en smelt hier de stukjes chocolade Côte d'Or Culinaire in.
Serveer mooie fruitbrochettes met seizoensfruit.
Tip
Printen