Côte d'or
Ontdek
CÔTE D’OR – ECHT IETS
VOOR ONS
Onze geschiedenis
COCOA LIFE
Geschiedenis Van Chocolade
Chocolate Nation
Onze Producten
Ontdek
AL ONZE PRODUCTEN
Tabletten
Pralines
Repen
Eindejaarscollectie
Andere
Recepten
Winterse recepten
Zomerse recepten
Alle recepten
Nieuws
Het Laatste Nieuws
Archief
Chocoladeverkoop
Verenigingen
Voetbal
Word Lid
Onze Nieuwsbrief
FR /
NL
Côte D'or
MENU
Recepten
Terug naar lijst
CARRE CONFITUUR DOUBLE LAIT
4
Baktijd
 13 min
Total Time:
 33 min
Gemakkelijk
Ingredienten
6 plakjes bladerdeeg van 10 cm op 10 cm
200 g abrikozenconfituur
1 eigeel
100 g Chocolade Côte d'Or Double Lait
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Schik 4 bladerdeegplakjes op een ovenplaat en prik er een paar keer in met een vork.
Verdeel de confituur over de plakjes en blijf telkens een halve centimeter van de rand.
Strijk de rand in met wat eigeel vermengd met water (" dorure ").
Verdeel de chocolade Côte d'Or Double Lait in kleine stukjes over de confituur.
Snijd gelijke reepjes uit de rest van het bladerdeeg en verdeel deze over de vier taartjes. Doreer* met het eigeel en bak gedurende 13 minuten in de voorverwarmde oven.
Presenteer lauw of warm, alleen of met een bolletje chocoladeroomijs.
De buitenkant van het deeg met een losgeklopte eierdooier instrijken, om het gebak in de oven een gouden schijn te geven.
Tip
Alle soorten confituur zijn lekker hierbij : aardbeien, framboos, zwarte bessen,… Combineer kortom je favoriete confituur met je favoriete chocolade Côte d'Or.
Printen