Recepten

BRIGADEIROS MET PISTACHENOTEN EN CHOCOLADESCHILFERS
6
  • Tijd om af te koelen: 120 min
  • Total Time: 150 min
Gemakkelijk
Ingredienten
  • 1 dl volle room
  • 50 g boter
  • 200 g Chocolade Côte d'Or Noir de Noir
  • 1 stuk gember van 3 cm
Bereiding
  • Verwarm de room in een steelpan en laat er de boter in smelten.
  • Breek de chocolade in een mengkom en giet er het hete mengsel op.
  • Schil de gember en rasp het vlees. Knijp dit uit over de mengeling.
  • Meng alles met een garde tot een gladde massa (ganache) en laat dit afkoelen in de koelkast.
  • Na 2 uur kan je er balletjes van draaien.
  • Rol elk bolletje door gehakte pistachenoten, witte chocolade schilfers of donkere chocoladeschilfers.
  • Laat ze verder opstijven in de koelkast.
Tip