Côte d'or
Ontdek
CÔTE D’OR – ECHT IETS
VOOR ONS
Onze geschiedenis
COCOA LIFE
Geschiedenis Van Chocolade
Chocolate Nation
Onze Producten
Ontdek
AL ONZE PRODUCTEN
Tabletten
Pralines
Repen
Eindejaarscollectie
Andere
Recepten
Winterse recepten
Zomerse recepten
Alle recepten
Nieuws
Het Laatste Nieuws
Archief
Chocoladeverkoop
Verenigingen
Voetbal
Word Lid
Onze Nieuwsbrief
FR /
NL
Côte D'or
MENU
Recepten
Terug naar lijst
BRIGADEIROS MET PISTACHENOTEN EN CHOCOLADESCHILFERS
6
Tijd om af te koelen:
 120 min
Total Time:
 150 min
Gemakkelijk
Ingredienten
1 dl volle room
50 g boter
200 g Chocolade Côte d'Or Noir de Noir
1 stuk gember van 3 cm
Bereiding
Verwarm de room in een steelpan en laat er de boter in smelten.
Breek de chocolade in een mengkom en giet er het hete mengsel op.
Schil de gember en rasp het vlees. Knijp dit uit over de mengeling.
Meng alles met een garde tot een gladde massa (ganache) en laat dit afkoelen in de koelkast.
Na 2 uur kan je er balletjes van draaien.
Rol elk bolletje door gehakte pistachenoten, witte chocolade schilfers of donkere chocoladeschilfers.
Laat ze verder opstijven in de koelkast.
Tip
Printen