Côte d'or
Ontdek
CÔTE D’OR – ECHT IETS
VOOR ONS
Onze geschiedenis
COCOA LIFE
Geschiedenis Van Chocolade
Chocolate Nation
Onze Producten
Ontdek
AL ONZE PRODUCTEN
Tabletten
Pralines
Repen
Eindejaarscollectie
Andere
Recepten
Winterse recepten
Zomerse recepten
Alle recepten
Nieuws
Het Laatste Nieuws
Archief
Chocoladeverkoop
Verenigingen
Voetbal
Word Lid
Onze Nieuwsbrief
FR /
NL
Côte D'or
MENU
Recepten
Terug naar lijst
'KLASSIEKE' CHOCOLADETAART
4
Baktijd
 20 min
Total Time:
 40 min
Gemakkelijk
Ingredienten
200 g Chocolade Côte d'Or Melk
200 g gesmolten boter
5 eieren
250 g griessuiker
20 g patisseriebloem
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Smelt de Côte d'Or chocolade met de boter. Roer er de suiker bij en laat afkoelen tot kamertemperatuur. Roer er nu één voor één de eieren onder. Zeef er de bloem op en spatel deze er onder.
Verdeel het beslag in de gewenste taartvorm en bak in de voorverwarmde oven gedurende 30 minuten (de tijdsduur kan variëren per oven).
Haal uit de vorm en serveer lauw of koud met wat zure room, vers fruit, sinaasappelmarmelade etc. voor nog meer plezier.
Tip
Printen