Recepten

'KLASSIEKE' CHOCOLADETAART
4
  • Baktijd 20 min
  • Total Time: 40 min
Gemakkelijk
Ingredienten
  • 200 g Chocolade Côte d'Or melkchocolade
  • 200 g gesmolten boter
  • 5 eieren
  • 250 g griessuiker
  • 20 g patisseriebloem
Bereiding
  • Verwarm de oven voor op 180 °C.
  • Smelt de Côte d'Or chocolade met de boter. Roer er de suiker bij en laat afkoelen tot kamertemperatuur. Roer er nu één voor één de eieren onder. Zeef er de bloem op en spatel deze er onder.
  • Verdeel het beslag in de gewenste taartvorm en bak in de voorverwarmde oven gedurende 30 minuten (de tijdsduur kan variëren per oven).
  • Haal uit de vorm en serveer lauw of koud met wat zure room, vers fruit, sinaasappelmarmelade etc. voor nog meer plezier.
Tip

Deze website maakt gebruik van een technologie genaamd cookies om uw gebruik van de website te vergemakkelijken.

Om meer te weten te komen over cookies of om uw wensen met betrekking tot het gebruik van cookies te wijzigen, kunt u ons cookiebeleid bekijken.

Door op deze site te blijven, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en ons cookiebeleid.